ATTUNE Park pysäköinninvalvonnan mobiiliratkaisu käytössä myös Lappeenrannassa

Tilaaja: Lappeenrannan kaupunki

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Asiantuntijapalvelut, IT, Laitteet, Valmisohjelmisto, Mobiilisovellukset, mobiilisovellus, liikkuvan työn ratkaisut, kenttätyön ratkaisut

post_image

Myös Lappeenranta kuuluu niihin kaupunkeihin, joissa on käytössä Finn-ID:n toimittama, mobiilipäätteitä hyödyntävä ATTUNE Park -pysäköinninvalvonnan ratkaisu. Se mahdollistaa sähköisen tiedonkeruun ja virhemaksujen tulostamisen kannettavalla tulostimella.

Lappeenrannan pysäköinninvalvoja
Karoliina Hyvärinen kiittelee järjestelmän hyötyjä. Hänen mukaansa käyttöönotto on sujunut hyvin ja edut ovat olleet heti nähtävissä. Myös pysäköinnintarkastajilta saatu palaute on ollut erittäin myönteistä. - Työ sujuu huomattavasti nopeammin ja tarkemmin. Katuosoitekin on ohjelman ansiosta heti näkyvissä. "Sakotuslaput" ovat kestäviä eikä mukana tarvitse kuljettaa hankalia irtolappuja. Myös kirjoitusvirheiden aiheuttamat ongelmat ovat vähentyneet. Parasta on kuitenkin se, että tarkastajien työergonomia on kohentunut roimasti. Nyt kätevä, vyössä kiinni oleva laukku sisältää kaiken tarvittavan ja kulkee kevyesti mukana, hän iloitsee.

Finn-ID:n ratkaisu on Suomen käytetyin pysäköinninvalvontaan suunniteltu sähköinen ratkaisu. Sitä hyödynnetään nyt jo yli 30 paikkakunnalla.

Pinterest

Muita julkaisuja Finn-ID Oy :lta