Astex Oy - Adjutantilla kilpailuetua

Tilaaja: Astex Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Esa Astikainen

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Android, Linux, Open source, IT, Julkishallinto, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, tuotannonsuunnittelu, Tuotannonohjausjärjestelmä

"Adjutantin avulla Astex on saanut 10% kilpailuedun ja tehokkuus on oleellisesti parantunut", kertoo toimitusjohtaja Esa Astikainen.

Astikainen Astex Oy:stä jatkaa, että yrityksen tuotannonsuunnittelu on helpottunut Adjutantin myötä: työjonosta on helppo poimia seuraava työ ja tarvittaessa sitä on helppo muuttaa. Muutokset näkyvät reaaliajassa tuotannon näyttöpäätteellä, työjonossa voi helposti kokeilla eri järjestysvaihtoehtoja ja valmistusajat näkyvät havainnollisesti eri väreillä.

"Miehet käyttävät työjonoa päivittäin. Hallin näyttöpäätteeltä haetaan seuraava työ, sieltä saadaan työmäärät, työhön liittyvät kuvat, mahdolliset CNC-ohjelmat ja muut työhön liittyvät ohjeet. Aikaa ei mene hukkaan kuvien etsimiseen ja seuraavan työn hakemiseen, " Astikainen kuvailee rutiineja.

Kaiken kaikkiaan Astexin konttorityö on vähentynyt n. 50% siitä, mitä se oli ennen järjestelmän käyttöönottoa. "Aiemmin suuri osa laatuvirheistä johtui puutteellisista kuvista tai vanhasta historiatiedosta. Adjutantin avulla saamme myös historiatiedon siirtymään miehille ja tämä on oleellisesti nostanut laatutasoamme. Adjutant on mahdollistanut toimitusaikojen tehokkaamman seurannan ja toimitukset ovat lähteneet paljon täsmällisemmin."

Pinterest

Muita julkaisuja Necom Oy:lta