Asianajotoimisto Applex Oy

post_image

Applex on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, joka työllistää noin kahdeksan henkilöä. Vuonna 2010 perustetun yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella, minkä lisäksi yhtiöllä on toimipiste myös Helsingissä. Yrityksen omistaa sen toimiva johto eli asianajajat Janne Haapakari, Petri Nevalainen ja Jukka Tanhuanpää. Heillä kaikilla on noin 15 vuoden kokemus alalta.

Yhtiön asiakkaat ovat sijoittuneet ympäri Suomea, mutta toiminta painottuu luonnollisesti Tampereen ja Helsingin talousalueille. Applexin asiakaskuntaan kuuluu kasvuhakuisia toimeksiantajia start up –yhtiöistä ja pk-sektorin kasvuyrityksistä aina pörssiyhtiöihin asti. Kasvutavoitteen lisäksi yhteinen nimittäjä asiakaskunnassa on kansainvälisyys, eli asiakkaat joko toimivat kansainvälisesti tai suunnittelevat toiminnan laajentamista ulkomaille.

Applex otti heti aloittaessaan ValueFramen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönsä, ja se on ollut kaikkien jokapäiväinen työkalu siitä asti. ValueFramea käytetään ennen kaikkea tuntikirjaus- ja laskutusjärjestelmänä. Se toimii myös asiakkaiden ja kontaktien hallintajärjestelmänä sekä tiimin yhteisenä kalenterina.

ValueFrame asianajotoimiston työkaluna

”Lähdimme aluksi kahden hengen toimistosta liikkeelle ja mietimme silloin, millaisella ratkaisulla aloitamme. Kävimme keskustelua aiheesta, ja minulla oli entuudestaan hyviä kokemuksia vastaavista järjestelmistä. ValueFramesta onkin myöhemmin ollut suuresti apua, kun henkilöstön määrä on kasvanut. Tilanne olisi hyvin sekava, jos käytössämme ei olisi keskitettyä järjestelmää, johon kaikilla on pääsy”, kertoo Applexin toimitusjohtaja Janne Haapakari.

”ValueFrameen päädyimme, koska siinä on valmis integraatio ProCountorin taloushallintajärjestelmään, joka meillä oli käytössä. Selainpohjaisuus oli myös tärkeä ominaisuus. Olemme olleet tyytyväisiä ratkaisuun. Kehitysehdotuksiamme on myös kuunneltu ja niihin on tartuttu”, Haapakari jatkaa. ”Käyttöönottokin sujui ongelmitta. Meille järjestettiin koulutuspäivä, ja myöhemmin yritykseen tulleen henkilökunnan olemme osanneet perehdyttää itsekin.” Juuri aloittanut Office Manager Hanna Kurikko kehuukin ValueFramen käytön helppoutta. Hän on myös positiivisesti yllättynyt ryhmäkalenterin kätevyydestä. Kuka tahansa voi nähdä työkaveriensa päiväohjelman ja tehdä yhteisiä kalenterivarauksia. Mobiilisynkronoinnin ansiosta kalenterimerkintöjen tekeminen ei vaadi edes tietokoneen avaamista.

Referenssi Asianajotoimisto Applex Oy
Tilaaja: Asianajotoimisto Applex Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Janne Haapakari
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi