Asiakastarina Crown Timber plc

Tilaaja: Crown Timber plc

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Raaka-aineet ja energia, Valmisohjelmisto, sahateollisuus, puunjalostus

Crown Timber plc on vuonna 1983 perustettu Iso-Britannian ja Irlannin johtava sahatavaran tukkukauppias, jolla on sahatoimintaa myös Suomessa. PiiMega on toimittanut Haminan sahalle PiiMega® TimberPro -ohjelmiston.

“Etsimme toiminnanohjausjärjestelmää, joka soveltuisi sahateollisuuteen. Tärkeimpiä valintakriteereitä olivat tukkien vastaanoton, varastonhallinnan sekä raportoinnin toimivuus. Kartoitimme vaihtoehtoja ja päädyimme PiiMegan tarjoamaan TimberPro ohjelmistoon. Ohjelmasta löytyy tarvittavat ominaisuudet. Valintaa helpotti myös ohjelman joustavuus, helppokäyttöisyys sekä nopea toimitus.” Crown Timberin Tuija Vehmaa kertoo.

Yhteistyö on sujunut PiiMegan ja Crown Timberin välillä erinomaisesti. Yritysten ei tarvinnut pitkään miettiä yhteistyötä, sillä yhteys löytyi nopeasti.

“Järjestelmä otettiin tuotantokäyttöön yhdeksän päivän kuluttua tilauksesta. Nopea reagointikyky on meille tärkeä asia.” Liiketoimintajohtaja Antti Miettunen tuumaa.

PiiMegan nopea toimituskyky on osoitus järjestelmän toimivuudesta. Erityisesti puunjalostukseen suunnatut järjestelmät ja teollisuudenalan ymmärtäminen ovat PiiMegan vahvuuksia. “Toiminnanohjauksessa on hyvä tunnustaa tuotteen erikoislaatuisuus ja ominaisuudet. Olemme tutustuneet näihin ominaisuuksiin pitkään, joten saatoimme tarjota siksi Crown Timberille käyttövalmiin paketin.” kertoo Antti Miettunen.

PiiMega on panostanut kehitystyössä käytettävyyteen. Järjestelmän sujuva käyttö ei vaadi tuntikausien opiskelua käyttäjiltä, vaan perustoiminnot on helposti ymmärrettävissä.

“Olemme nyt käyttäneet vajaan vuoden Piimegan TimberPro ohjelmistoa ja olemme olleet tyytyväisiä hankintaan. Ohjelma on otettu hyvin vastaan sekä tukkien vastaanotossa, tuotannossa ja toimistossa. Ohjelman käyttöä on entisestään helpottanut nopea ja toimiva tuki PiiMegan puolesta.”, kuvaa Crown Timberin Tuija Vehmaa.

Pinterest

Muita julkaisuja PiiMega Oy:lta