Asiakaskertomus: Vodafone

Tilaaja: Vodafone GmbH

Ajankohta: 2015 -

Tagit: Viestintä, Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Markkinointi, Sisällönhallinta, Analytiikka, Webkehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Laadunvarmistus, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Sharepoint, Telekommunikaatio, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Valmisohjelmisto

post_image

Mitkä ovat verkkosivustonne ja web-tiiminne suurimmat haasteet?

  Verkkosivustolla www.vodafone.de on yli 3000 sivua, jotka kattavat verkkokaupan sekä yksityisille että yritysasiakkaille ja niiden sivut palveluvalikoimasta yritysesittelyyn. Korkeiden laatuvaatimustemme on toteuduttava jokaisella näillä tuhansilla sivuillamme. Tällöin on tärkeää säilyttää yleiskuva ja pystyä reagoimaan muutoksiin nopeasti esimerkiksi uuden laajan kampanjan alkaessa.

Miksi valitsitte Siteimproven?

Vakuutuimme kattavan ohjelmistokokonaisuuden hyödyllisyydestä ja huomasimme työkalujen potentiaalin jo kokeilujakson aikana.

Lue Siteimproven Vodafone-asiakaskertomus kokonaisuudessaan täältä:
http://go.siteimprove.com/soumi-case-study-vodafone


Suosittelija:

Oletteko saavuttaneet joitakin konkreettisia tuloksia Siteimproven avulla? Vodafonelle on erityisen tärkeää asiakasviestinnän yhdenmukaisuus ja ymmärrettävyys. Juuri tähän tavoitteeseen pääsystä kuuluu iso kiitos Siteimprovelle. Työkalujen avulla olemme pystyneet helposti paikantamaan sivustolla esiintyviä epätavallisia alan termejä ja korvamaan ne nopeasti yleisimmillä käsitteillä. Asiakkaat ovat myös huomanneet sivuston käyttäjäystävällisyyden parantamisen eteen tekemämme työn ja sivustomme valittiin vuonna 2015 telekommunikaatioalan ”Vuoden verkkosivustoksi”.

Sacha Cosar, Senior Content Quality & Tonality Manager

Pinterest

Muita julkaisuja Siteimprove Oy:lta