Artve Trading Oy - B2B-verkkokauppa

Tilaaja: Artve Trading Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Rakentaminen, Valmisohjelmisto

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Artve Trading halusi uudistaa verkkopalveluitaan ja tuoda perinteisemmän jälleenmyynnin ja kivijalkamyymälän tueksi verkkokaupan, joka palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin.

Sivusto haluttiin rakentaa siten, että verkkokauppa olisi samassa hallinnassa kuin verkkosivut, joka nopeuttaa ja helpottaa sivuston päivittämistä sekä auttaa asiakkaita löytämään uuden verkkokaupan.

Lyhyesti mitä tehtiin
Whitestone tuotti laajan verkkosivuston ja -kaupan, jotka laitettiin saman kokonaisuuden alle. Verkkokauppa tehtiin siten, että se palvelee niin yritys kuin kuluttaja-asiakkaitakin. Sivusto rakennettiin wManage-alustalle. Verkkokaupan maksutapoihin tehtiin Itellan sekä Suomen Verkkomaksujen integraatiot.

Whitestone toteutti myös sivuston graafisen suunnittelun sekä sivuston leikkaamisen.

Tarkemmin toteutuksesta
Nykyisen trendin mukaisesti perinteinen verkkosivu ja verkkokauppa tehtiin saman sivun alle. Tämä tarkoittaa myös sitä, että perussivuston ja kaupan päivitykset tehdään samasta hallinnasta. Whitestonen wManage-julkaisujärjestelmä taipuu hienosti myös tällaisiin ratkaisuihin ja säilyttää silti helpon ja nopean, sivuston reaaliaikaisen päivittämisen.

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta