Arnolds

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Käyttöliittymäsuunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus

post_image

Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju, Arnolds, aloitti toimintansa vuonna 1991. Nykyään Arnoldseja on yli 30 ja ketju on tutkitusti vuodesta toiseen maamme tunnetuin. Kahvilamme sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä, keskeisillä paikoilla.

Arnolds toimii 100 %:sti franchisingperiaatteella eli jokaista kahvilaa luotsaa itsenäinen yrittäjä. Arnolds on valittu Vuoden Franchisingketjuksi 1999 ja 2011.

Aidot Arnoldsin herkut valmistetaan omilla perinteisillä resepteillä, parhaista raaka-aineista, päivittäin. Tuotteemme ovat herkullisimmillaan ostopäivänä, taatusti tuoreina. On hyvä muistaa, että Arnoldsin herkut säilyvät parhaiten mahassa!


Päivitetty palvelu

Flockler mahdollistaa sosiaalisen sisällön nostamisen uusitulle sivustolle, siten että asiakkaiden ja franchising yrittäjien sisällöt ovat helposti hyödynnettävissä.

Kellonaikojen mukaan päivittyvät tuotenostot ehdottavat kävijöille juuri siihen hetkeen parhaimmat tuotteet.

Tutustu uudistettuun palveluun osoitteessa: http://arnolds.fi/

Pinterest

Muita julkaisuja Flockler:lta