Are Oy:n uusi HRM-järjestelmä helpottaa esimiesten työtä

Tilaaja: Are Oy

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Martti Rinne, myyntipäällikkö, KTM, 0400 715 055, martti.rinne(at)mepco.fi

Tagit: HR, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, IT, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Mepco HRM

post_image

Kun Are Oy:ssä päätettiin siirtyä käyttämään uutta HRM-järjestelmää, loppukäyttäjät haluttiin osallistaa projektiin mukaan. Tavoitteena oli, että järjestelmä tukisi heidän työtään parhaalla mahdollisella tavalla.

Talotekniikkaurakointia ja kiinteistöpalveluita tarjoavassa Aressa esimiesten haasteena on alalla sovellettavien työehtosopimusten runsas lukumäärä. Yhdellä esimiehellä voi olla useiden eri työehtosopimusten piirissä olevia alaisia.Tämän vuoksi Aren järjestelmästä on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen. Kun esimies valitsee sovellettavan työehtosopimuksen, järjestelmä tarjoaa hänelle vain siihen työehtosopimukseen liittyviä vaihtoehtoja. Näin jokaista yksityiskohtaa ei tarvitse tarkistaa erikseen.

Lue koko tarina:

https://www.mepco.fi/referenssit/are-oyn-uusi-hrm-jarjestelma-helpottaa-esimiesten-tyota/

Suosittelija:

Helppokäyttöisyys toistuukin esimiesten puheissa useampaan kertaan. “Järjestelmän käyttö on ollut hyvin suoraviivaista ja helppoa”, palvelupäällikkö Erkki Vuorio kiittää. “Varsinkin käyttöönotto meni todella kivuttomasti.”

Päivi Lyly, henkilöstön kehittämispäällikkö, 040 300 5529, paivi.lyly(at)are.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Accountor Enterprise Solutions Oy:lta