Appelsiini Finland Oy - Talousraportoinnin integrointi pilvestä

post_image

Kun Appelsiini Finland ja Elisa Links yhdistyivät vuodenvaihteessa, uudistui myös yritysten taloushallinto. Uusien raportointivaatimusten mukaisen talousaineiston siirto emoyhtiö Elisan järjestelmiin toteutettiin Integroundin pilvipohjaisella integraatioalustalla. Integraatio onnistui loistavasti: se poisti prosessiin liittyvän käsityön ja vähensi siten virheiden todennäköisyyttä. Lisäksi integraatio mahdollisti prosessin reaaliaikaisen seurannan.
Elisan taloushallinto perustuu SAP –toiminnanohjausjärjestelmään, johon Appelsiinin raportointijärjestelmä linkitettiin. Taloushallinnon prosessin haasteet liittyivät tiedon kriittisyyteen, oikea-aikaisuuteen ja datan määrään. Ne ratkaistiin automatisoimalla kirjanpitoaineiston käsittelyprosessi. Integrointialustan monitorointi- ja operointitoiminnallisuudet mahdollistavat prosessin reaaliaikaisen seurannan sekä mahdollisten poikkeustilanteiden hallinnan.

Integround-ratkaisu tuotti halutun lopputuloksen: prosessi nopeutui, virheet vähenivät ja käsityön kustannukset poistuivat käytännössä kokonaan.
Appelsiini Oy:n talousjohtaja Thomas Lönnqvist on erittäin tyytyväinen ratkaisuin nopeaan implementointiin ja prosessin luotettavuuteen. "
Taloushallinnon integraatio Integround-alustalla säästää Appelsiinissa 1-2 henkilötyöpäivää kuukausittain." Myös tietohallintojohtaja Marko Einamoon tyytyväinen "Tämän hankkeen myötä saimme vahvan näytön alustan toimintakyvystä sekä Integroundin osaamisesta."

Lisätietoja:
Fredrik Löfberg Toimitusjohtaja, Integround, +358 50 410 6628
Marko Einamo Tietohallintojohtaja, Appelsiini
Thomas Lönnqvist Talousjohtaja, Appelsiini

Appelsiini on korkean osaamisen suomalainen IT-palvelutalo, joka toimii lähellä asiakkaitaan. Appelsiinista saat kaikki tarvitsemasi IT-palvelut yhden kumppanin kautta – nopeasti, luovasti ja joustavasti. Appelsiini ymmärtää asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen tarpeita ja tarjoaa niitä varten innovatiivisia, viimeisen päälle räätälöityjä ratkaisuja. Tehokkaat menetelmät takaavat myös sovellusten nopean käyttöönoton.

Integround on erikoistunut vaativiin liiketoimintaintegraatioihin. Yritys kehittää omaa pilvipohjaista integraatioalustaa, jolla varmistetaan asiakkaiden tehokkaat integraatioratkaisut. Alustan etuja ovat kustannustehokkuus ja nopea käyttöönotto. Integround on asiakkaidensa luotettava kumppani liiketoiminnan kehittämisessä sekä prosessin automatisoinnissa liiketoiminnan tehostamiseksi.

Referenssi Appelsiini Finland Oy - Talousraportoinnin integrointi pilvestä
Tilaaja: Appelsiini
Ajankohta:2013
Toimittajan yhteyshenkilö:
Fredrik Löfberg +358 50 410 6628
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Microsoft
SAP
Taloushallinto
Integraatiot
IT
Telekommunikaatio
 
Pinterest

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi