Antoisaa surffailua hifin maailmassa - AH-hifisystems verkkokauppa

Tilaaja: AH-Hifisystems Oy

Tagit: Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Open source, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, B2B verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, verkkokauppa, magento

post_image

AH-Hifisystems on laadukkaan hifin maahantuonti- ja tukkuliike, jo vuodesta 1984. AH-Hifisystems tarjoaa äänenlaadultaan tinkimätöntä, laadukasta hifiä suomalaisille kuluttajille. Tämä kuitenkin niin, että tuotteet edustavat optimaalista hinnan ja laadun suhdetta.

AH-Hifisystems valitsi PiiMega Oy:n uuden kuluttaja- ja tukkuverkkokaupan toteuttajaksi. Verkkokaupassa on paljon ominaisuuksia B2C ja B2B myyntiin. Verkkokaupan sivuilla näkyvät kuluttajahinnat, tukkuasiakkaiden kirjautuessa verkkokauppaan hinnat muuttuvat asiakaskohtaisiksi verottomiksi tukkuhinnoiksi. Tuotesivuilta löytyvät mm. toimitusaikaennusteet, englannin ja suomenkieliset käyttöohjeet. Sivusto skaalautuu luonnollisesti kaikkiin päätelaitteisiin. Tukkuasiakkaat voivat tulostaa sivuilta hinnastoja, joihin tulostuu mm. tuotekuvat ja ean koodit. Tukkuasiakkaat voivat myös tilata sivuilta suoratoimituksia suoraan loppuasiakkaille.

Pinterest

Muita julkaisuja PiiMega Oy:lta