Ammattiopisto Luovilla CRM-ratkaisu Mepcolta

Tilaaja: Ammattiopisto Luovi

Ajankohta: 2011 - 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Mervi Leinonen, tietohallintopäällikkö, 040 319 3293, mervi.leinonen(at)luovi.fi

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft Dynamics CRM

post_image

Vuonna 2011 Luovissa käynnistettiin projekti tiedonhallinnan kokonaiskehittämiseen. Oppilaitoksessa oltiin uusimassa mm. intraratkaisua, joka päätettiin toteuttaa Office 365 -palvelussa. Samassa yhteydessä mietittiin, miten eri ohjelmistot saataisiin keskustelemaan keskenään mahdollisimman saumattomasti. Microsoft Dynamics CRM oli Luoville luonteva vaihtoehto, sillä Microsoftin tuotteet ovat yleisesti käytössä oppilaitosmaailmassa. Samalla yhteistyökumppaniksi valikoitui Mepco.

Vuonna 2014 CRM laajeni käsittämään myös Luovin projektinhallinnan. Projektien budjettia, työaikaa ja etenemistä voidaan seurata entistä tehokkaammin.

Uusi sovellus nopeuttaa työtä ja vie turhaa hallinnointia pois. Se onkin otettu Luovissa aktiiviseen käyttöön.

Lue koko tarina

Suosittelija:

”Kumppanin on perehdyttävä asiakkaan toimintaan”, Elina Koskela painottaa. ”On vaikeaa ratkaista ongelmia, jos prosesseja ei tunneta. Kumppanilla on paljon hallittavanaan.” ”Myös asiakkaan on ymmärrettävä, mitä hän haluaa ja mitkä ovat kehittämisen tarpeet”, Mervi Leinonen jatkaa. ”Kumppanin on muokattava asiakkaan toiveet ja vaatimukset toimivaksi järjestelmäksi kustannustehokkaalla tavalla. Se ei onnistu ilman asiantuntemusta ja osaamista.”

Mervi Leinonen, tietohallintopäällikkö, 040 319 3293, mervi.leinonen(at)luovi.fi, Elina Koskela, viestintäsuunnittelija, 040 319 3292, elina.koskela(at)luovi.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Accountor Enterprise Solutions Oy:lta