ALMA MEDIA: Kauppalehti.fi

Tilaaja: Kauppalehti

Toimittajan yhteyshenkilö: Tapio Koivisto, Sales Executive

Tagit: Viestintä, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, It-infrapalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Media, Konsultointi, Laitteet, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Cybercom on ollut merkittävässä roolissa Kauppalehti.fi-verkkopalvelun konseptoinnissa ja suunnittelussa sekä teknisessä toteutuksessa. Myös palveluun liittyvät kapasiteetti- ja pilvipalvelut sekä sovellusylläpito tarjotaan Suomessa sijaitsevista Cybercomin konesaleista.

Palvelun kriittisinä tekijöinä oli toteuttaa asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita vastaava, luotettava sekä kustannustehokkaasti toteutettu, ylläpidetty ja kehitetty verkkopalvelu. Ja tässä on onnistuttu hienosti, sillä Kauppalehti on kiistatta edelläkävijä sähköisten palvelujen ja maksullisten sisältöjen tarjoajana.

Kauppalehden sähköisten palveluiden menestyminen ja kehittyminen media-alan murroksessa on rakennettu läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tärkeitä tekijöitä ovat olleet Cybercomin asiantuntijuus, henkilöstön tekninen osaaminen, onnistuneesti toteutuneet projektit, sovellusylläpitopalvelut ja kapasiteetti- ja pilvipalvelut.

Viimeisimpänä kehitysvaiheena on elokuussa 2013 aloitettu Kauppalehden sähköisten palveluiden siirtäminen Cybercom Cloudiin, joka toimii pääasiallisena palvelualustana vuoden 2014 lopussa kauppalehti.fi-palvelulle. Kauppalehdelle tämä merkitsee parempaa kustannustehokkuutta, tietoturvaa ja saatavuutta tilanteessa, jossa palveluiden loppukäyttäjät edellyttävät 24/7-asiakaslupauksen pitämistä.

Menestyksen taustalla on vuosia jatkunut yhteistyö palveluiden koko elinkaaressa sekä asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen muuttuvassa liiketoimintatilanteessa, jossa perinteisiä painettuja mediapalveluita siirretään sähköisiksi.

Suosittelija:

Olemme olleet tyytyväisiä erityisesti Cybercomin kykyyn tuottaa konesalipalvelut luotettavasti ja asiantuntevasti. Yhteistyö heidän kanssaan on sujuvaa ja joustavaa.

Pia Ruusukivi, Kehityspäällikkö, Kauppalehti.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Cybercom Finland Oy:lta