Alko.fi

Tilaaja: Alko

Ajankohta: 2012 - 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Antti Harjunpää

Tagit: Viestintä, Markkinointi, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Arkkitehtuuri, Mobiilikehitys, Kauppa, Toteutustyö

post_image

Uudistimme Alkon kanssa alko.fi-verkkopalvelun. Pitkään palvellut verkkosivusto oli tullut tiensä päähän. Tilalle tarvittiin nykyaikainen ratkaisu, joka mahdollistaa uusia toiminnallisuuksia, raikkaan ja modernin ilmeen sekä toimii sujuvasti myös mobiilipäätelaitteilla. Lähtökohtana oli nostaa asiakaskokemus verkossa yhtä korkealle tasolle kuin Alkon myymälöissä.

Solita auttoi konseptoinnissa, sekä vastasi teknisestä toteutuksesta. Käytettyjä teknologioita olivat: EPiServer CMS ja Google Search Appliance.

Suosittelija:

Alko.fi on keskeinen osa palveluamme sähköisissä kanavissa ja asiakkaidemme palvelukokemusta verkossa. Palvelu on helppokäyttöinen ja tarjoaa kävijöille runsaasti uutta hyödyllistä sisältöä, mm. reseptejä ja juomavinkkejä eri ruokalajeille. Hyvä hakutoiminto auttaa asiakasta löytämään häntä kiinnostavat sisällöt helposti. Olemme kehittäneet niin hakua kuin koko palvelua jatkuvasti paremmaksi asiakkaiden tarpeiden ja keräämämme palautteen pohjalta.

Mika-Pekka Miettinen

Pinterest

Muita julkaisuja Solita Oy:lta