ALGIZ RT7 - HEAVYWEIGHT FIELD PERFORMANCE

Tagit: Logistiikka, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Android, Laitteet

post_image

7-tuumainen Algiz RT7 on täydellisen ergonominen ja todella kestävä tabletlaite, joka soveltuu kaikenlaisiin tehtäviin ja tarjoaa sopivaan hintaan ylivoimaista suorituskykyä kenttäkäytössä.


Algiz RT7:n tehokas Qualcom-neliydinsuoritin toimii luotettavasti ja ilman keskeytyksiä huolimatta siitä, keräätkö tietoja, lasketko dataa vai katseletko grafiikoita. Sen edut eivät kuitenkaan rajoitu vain tehokkaaseen Android-järjestelmään, vaan sen kapasitiivinen kosketusnäyttö parantaa Android-käyttökokemusta viisipisteisen kosketustoiminnon, 600 NIT:n erittäin kirkkaan auringonvalossa luettavissa olevan näytön ja kemiallisesti vahvistetun näyttölasin ansiosta. 

Algiz RT7:n suunnittelussa on tasapainoteltu erinomaisen lujuuden ja kevyen ergonomian välillä – kummastakaan tinkimättä. Algiz RT7 suunniteltiin mukavasti kädessä pidettäväksi ja helposti mukana kannettavaksi, ja suunnittelun tuloksena saatiin tabletlaite, joka painaa vain 650 grammaa. Tästä huolimatta Algiz RT7 täyttää myös Yhdysvaltain armeijan MIL-STD-810G-standardin tiukat vaatimukset, jotka koskevat äärilämpötilojen, pudotuksen ja tärinän kestoa. Lisäksi sillä on IP65-suojausluokitus, joten se on myös täysin suojattu hiekalta, pölyltä ja vesisuihkuilta. 

Pienestä koostaan huolimatta Algiz RT7:llä on erinomainen akun kesto ja useita liitettävyysvaihtoehtoja. Siinä on tehokas ladattava litiumioniakku, joka kestää pitkät työpäivät kenttäoloissa. LTE-yhteensopivuus pitää tiimisi yhteydessä ilman viiveitä, minne sitten menettekin. Algiz RT7:ssä on kiinteä erillinen u-blox-GPS-vastaanotin, kiihtyvyysmittari, gyroskooppi ja sähköinen kompassi sekä valinnainen viivakoodilukija ja eTicket RFID lukija. Lisäksi Algiz RT7:ssä on sisäinen 8 megapikselin kamera ja useita liitäntävaihtoehtoja, mm. USB, Ethernet ja micro-USBsekä liitännät kuulokkeille ja mikrofonille. Niinpä voit liittää sen kaikkiin töissäsi tarvitsemiisi lisälaitteisiin. Monikäyttöisessä Algiz RT7:ssä on myös kaksi SIM-korttipaikkaa, joihin käyttäjät pääsevät helposti käsiksi.

Lue lisää http://www.handheldgroup.com/fi/kestavat-tietokoneet/tablet-kannettavat/algiz-rt7/

Pinterest

Muita julkaisuja Handheld Finland Oy:lta