Alfred Kordelinin säätiön verkkosivut

Tilaaja: Alfred Kordelinin säätiö

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Marita Seitsalo

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Open source, Wordpress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Sirdar on suunnitellut ja toteuttanut Alfred Kordelinin säätiölle uudet kotisivut. Sivut julkaistiin wapunalusviikolla.


Suunnittelu on tehty tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, noudattaen säätiön graafista ohjeistusta ja ammentaen visuaalisuutta brändistä sekä ottaen huomioon sivuston käyttäjäryhmien tarpeet.

Responsiivinen, hakukoneoptimoitu sivusto on toteutettu Wordpress-julkaisujärjestelmällä. Sen erityispiirteisiin kuuluu myönnettyjen apurahojen hakutoiminnallisuus, jonka avulla voi löytää myönnettyjen tukien apurahoja niin vapaalla haulla kuin ala- ja vuosikohtaisella haulla. Apurahatieto on käsitelty Wordpress-yhteensopivaksi ja luettu julkaisujärjestelmän käyttöön.

Suosittelija:

Sirdarin kanssa oli ilo tehdä töitä. Sivut valmistuivat suunnitellusti aikataulussa. Olemme tyytyväisiä kokonaisuuteen. Projektia tehtäessä sain nopeasti vastaukset kysymyksiini; palvelu oli ystävällistä, ratkaisuhakuista ja joustavaa. Alihankkijoiden tuottamat palvelut toimivat. Yhteistyökumppanivalintamme osui nappiin.

Marita Seitsalo

Pinterest

Muita julkaisuja Sirdar Oy:lta