AKT käyttää Avoinen palveluita laajasti

Tilaaja: Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Anne-Maarit Valli

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Järjestöt ja yhdistykset, Valmisohjelmisto, Verkkosivut, tapahtumanhallinta

post_image

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n käytössä on joukko Avoinen palveluita. Vuoden 2015 aikana käyttöön on otettu julkiset verkkosivut, extranet, Verkkoasiointi ja Tapahtumanhallinta. Verkkosivut toteutettiin ProcessWire-julkaisujärjestelmällä. Entuudestaan käytössä on ollut Avoinen toimittama jäsenrekisteri.

Ajan saatossa tapa käyttää verkkosivuja on muuttunut. Tämä näkyy myös AKT:n tekemissä ratkaisuissa; paljon tietoa, joka ennen oli extranetin puolella, on nykyisin saatavilla julkisilla verkkosivuilla. Suurimpana hyötynä AKT:llä nähdäänkin ProcessWiren selkeys ja ylläpidon helppous aiempiin verkkosivuihin nähden. Etusivulle on myös kätevä tehdä nostoja ajankohtaisista tapahtumista Tapahtumanhallinnan toimiessa täydellisesti yhteen muun sivuston kanssa.

Verkkoasiointia AKT hyödyntää esimerkiksi lomapaikan käyttöoikeuden arvonnassa: jäsenet täyttävät jäsenrekisteriin yhteydessä olevan sähköisen lomakkeen ja rekisterijärjestelmän avulla voidaan suorittaa arvonta.

Tapahtumanhallintaa hyödynnetään jokavuotisissa kesä- ja talvipäivien järjestelyissä. Vuorovuosittain järjestettävä tapahtuma sisältää useita eri kilpailuja, joihin jokaiseen kerätään omat ilmoittautumisensa. Osallistujia on myös lukumäärällisesti paljon. Tähän Tapahtumanhallinta on tuonut suurta helpotusta, sillä ennen ilmoittautumiset hoidettiin paperilla tai sähköpostitse. www.akt.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Avoine Oy:lta