Akraamo

Tilaaja: Oulun ammattikorkeakoulu

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Viestintä, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Asiantuntijapalvelut, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, concrete5

post_image

Toteutimme verkkopalvelun Pohjois-Suomessa toimiville maataloustuottajille ja –yrittäjille osana Oulun ammattikorkeakoulun LuovaOteKeskus-hanketta. Oulun ammattikorkeakoulu halusi rakentaa uuden työkalun maatalousyrityksien palvelu- ja viestintäkanavaksi. Palvelun vaatimuksena oli helppokäyttöisyys ja selkeä käyttäjähallinta. Sen lisäksi vierailijoille haluttiin tarjota mahdollisuus käyttää sivua ideoiden jakamiseen sekä tapahtumista ja muista alaan liittyvistä asioista viestimiseen. 


Sivuston alustana käytettiin concrete5-julkaisujärjestelmää, ja Exoven vastuulla oli sisällönhallintajärjestelmä ja sen lisätoiminnot, jotka rakennettiin käyttäen concrete5:n keskeisiä toiminnallisuuksia ja muutamaa maksullista lisäosaa. Sivusto tarjoaa paljon tietoa ja viestintäkanavan maatalousalan yrityksille. Palvelua voidaan helposti laajentaa ja siihen voidaan lisätä uusia toiminnallisuuksia tulevaisuudessa.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/akraamo

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta