Ajantasainen tuotetieto myynnille yhdessä käyttöliittymässä

Tilaaja: Flowrox

Tagit: Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Dokumenttien hallinta, Master Data MDM, Linux, Microsoft, IT, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, summium, Wapice, cpq, Sales configurator

post_image

Flowrox Oy valmistaa venttiileitä ja pumppuja erityisesti kaivos-, mineraali-, energia- ja ympäristöteollisuuden vaativiin tarpeisiin. Valtaosa yrityksen myynnistä menee vientiin ympäri maailmaa joko suoramyyntinä, tytäryhtiöiden tai lukuisten partnereiden kautta.


Tuotteiden konfigurointi tehdään Summiumissa, joka laskee tuotteelle myös hinnan ja muodostaa sille tarjousdokumentaation. Summium saa nimiketiedot PDM-järjestelmästä, jossa on tuotetiedon Master Data. Kun tarjous muuttuu tilaukseksi, lähetetään konfiguroidun tuotteen moduulitiedot PDM-järjestelmään ja asiakastiedot ERP-järjestelmään. Flowrox on ajan kuluessa laajentanut Summiumin käyttöä yhä useampiin tuotteisiinsa.

Summium mahdollistaa standardoidun sähköisen tuoteportfolion ja hinnaston hyödyntämisen sekä yhtenäisen tarjousdokumentaation yrityksen myynnille. Järjestelmäintegraatioiden kautta myynnillä on käytettävissään viimeisin tuotetieto. Myös manuaalisen työn määrä on vähentynyt, sillä tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmästä toiseen. Näiden seurauksena tarjousprosessi on helpottunut ja nopeutunut sekä teknisen tuen määrä huomattavasti vähentynyt.

Tutustu Summiumiin paremmin www.summium.com

Pinterest

Muita julkaisuja Wapice Oy :lta