Aivovaurio.fi - Verkkopalvelu aivovauriosta kärsiville ja heidän läheisilleen

Tilaaja: Aivovammaliitto

Ajankohta: 2012 - 2013

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Valmisohjelmisto

post_image

Niin aivovaurion saaneet, heidän läheisensä kuin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisetkin tarvitsevat kaikki enemmän tietoa ymmärtääkseen vammautuneen muuttunutta elämäntilannetta sekä sen edellyttämien välittömien, kuntouttavien toimenpiteiden tärkeyttä. Kuntoutus ei onnistu minkään tahon yksin toteuttamana toimintona, vaan tarvitaan kuntoutujan, hänen läheistensä sekä ammattilaisten yhteistyötä.

Monipuolisilla toiminnoilla varustettu portaali rakennettiin Verkkovaraanin kehittämän eAdmin-ylläpitojärjestelmän päälle. Portaali on suuresta tietomäärästään huolimatta helppokäyttöinen- ja lukuinen, lisäksi asiakkaan tarpeeseen räätälöidyt helppokäyttöisyystoiminnot auttavat rajoittuneimpiakin vierailijoita. Tekstisisällön voi tarvittaessa kuunnella puheena ja sisäänkirjautunut käyttäjä voi koota itselleen esimerkiksi muistilistan tärkeistä asioista ennen lääkärikäyntiä.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Projekti-ilmeen ja markkinointimateriaalien suunnittelu
  • Sivuston ulkoasun suunnittelu
  • Helppokäyttöisyystoiminnot (tekstin kuuntelu)
  • Kommentointitoiminto
  • Muistilistatoiminto
  • Käytönseuranta ja analytiikkapalvelu
  • Juliste, postikortit, PowerPoint -kalvopohjat

Tutustu sivustoon!

Suosittelija:

Tämän tyyppisessä projektissa on erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä kohderyhmän kanssa. Tämä kuuleminen on toiminut Verkkovaraanin kanssa. Tällaisen pehmeän idean sivuston tuottaminen kovalla tiedolla on ollut Verkkovaraanin kanssa mielekästä. He viestivät sitä, että asiakas kaikessa värikkyydessään on se, jota varten ollaan olemassa.

Anna-Mari Bruns, Projektikoordinaattori

Pinterest

Muita julkaisuja Verkkovaraani Oy:lta