AitoSolutions Oyj on vuoden 2015 Menestyjäyritys!

post_image

AitoSolutions Oyj on saanut ensimmäistä kertaa Menestyjäyritys –sertifikaatin. Sertifikaatin saa ainoastaan suomalaisyritysten parhaimmisto monella eri osa-alueella mitattuna. sen myöntää Kauppalehti Oy:n tutkimus ja analyysiyksikkö Balance Consulting.

Menestyjäyritys kuuluu niiden yritysten joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä.

Menestyjä-sertifikaatti ennustaa myös tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa. Hyvän kumppanin tunnistaminen vaatii aikaa ja asiantuntemusta, mutta Menestyjä-merkistä sen voi tunnistaa hetkessä.

”Menestyjät –sertifikaatti kertoo onnistuneista strategisista valinnoista: panostuksesta kasvuun, kannattavuuteen ja tuotekehitykseen. Yksi tärkeimmistä valteistamme on ehdottomasti osaava henkilöstö ja into tehdä uutta.

Olen aina laittanut kaiken osaamiseni ja voimani yrityksemme kannattavuuteen. AitoSolutions Oyj:n kehitykseen ovat merkittävimmin vaikuttaneet tiivis ja loistava tiimimme. Yhteinen päämäärämme olla alallamme parhaimmistoa sekä eteenpäin katsova ajattelutapa on mahdollistanut yhtiömme positiivisen kehityksen.

Sertifikaatti osaltaan vahvistaa imagoamme luotettavana kumppanina sekä uusille että olemassa oleville asiakkaillemme.”
kertoo toiminnanjohtaja Joakim Heikkola.

Pinterest

Muita julkaisuja AitoSolutions Oyj:lta