Ainulaatuisen kustannuslaskentatyökalun kehittäminen rakennusalalle

Tilaaja: Rakennustieto Oy

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Teemu Saari

Tagit: Hankinta, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Javascript, PHP, SPA-sovellus

post_image

Ihme-3d Oy kehittää yhdessä Rakennustieto Oy:n ja Mittaviiva Oy:n kanssa nopeaa ja helppokäyttöistä kustannuslaskennan työkalua. RT-kustannuslaskenta pohjautuu suosittuun Klara Net - kustannuslaskentaohjelmaan. Uusi työkaluon entistä helppokäyttöisempi ja nopeampi.


Työkalu hyödyntää Rakennustiedon puolueetonta Ratu- ja RT-kortistojen tietosisältöä. Saat käyttöösi kattavan rakennekirjaston sekä päivittyvät Ratun työ- ja metriaalimenekkitiedot. Ainutlaatuisena ominaisuutena on mahdollisuus saada suorat linkit RT- Ratu-kortistoihin. Tavoitteena on tuoda markkinoille käyttäjäkokemukseltaan yliveertainen alan kustannuslaskennan tuokalu.

Uutta RT-kustannuslaskentaa voi käyttää myös mobiililaitteilla. RT-kustannuslaskenta on kehitetty niin pienille kuin suurillekin rakennusliikkeille ja rakennuttajille kustannusarvioiden laskentaan, tarjousten tekemiseen sekä pysymiseen kiinni ajantasaisessa kustannustiedossa.

http://uutta.rakennustieto.fi/kustannuslaskenta

Pinterest

Muita julkaisuja Ihme-3d Oy:lta