AGIV

Tilaaja: AGIV

Ajankohta: 2013 -

Tagit: Tietohallinto, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Paikkatieto GIS, Laadunvarmistus, Pilvipalvelut / SaaS, IT, Julkishallinto, Asiantuntijapalvelut, Valmisohjelmisto, Paikkatietopalvelujen monitorointi, Paikkatietopalveluiden käyttöanalytiikka

post_image

Belgialainen AGIV otti syksyllä 2013 Spatineo Monitorin käyttöön paikkatietopalveluidensa laadun varmistamiseksi. AGIV on alueellinen hallintovirasto, joka on erikoistunut paikkatiedon jakeluun ja edistämään Inspire-direktiivien toimeenpanoa flaamilaisella alueella. AGIVin on pystyttävä kattavasti seuraamaan palveluidensa toimintaa ja käytettävyyttä täyttääkseen niille asetetut palvelutasovaatimukset, minkä vuoksi Spatineo Monitorin käyttöönotto oli luonnollinen askel.

Spatineo Monitor mahdollistaa sen, että AGIVin usealle eri serverille hajautuneiden paikkatietopalveluiden valvonta ja käyttäjäanalytiikka voidaan toteuttaa yhdellä ja samalla alustalla. AGIV käyttää Spatineo Monitoria varmistaakseen palveluidensa laadun ja raportoidakseen niiden käyttöä Euroopan komissiolle, Flaamin alueen hallitukselle sekä asiakkailleen.

Spatineo Monitorin avulla AGIV voi myös objektiivisesti testata palveluidensa Inspire-yhteensopivuutta ja edelleen kehittää direktiivien mukaisia palveluita. Koska Spatineo Monitor on riippumaton AGIVin muusta infrastruktuurista, saavutetaan sen avulla täysi valvonta heidän web-pohjaisiin paikkatietopalveluihinsa myös niiden asennus- ja kehitystoimenpiteiden aikana. 

Pinterest

Muita julkaisuja Spatineo Oy:lta