AGCO Powerin moottorinohjausta

Tilaaja: AGCO Power

Ajankohta: 2006 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Kari Aaltonen

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, sulautetut järjestelmät, ECU

post_image

Bitwise on toteuttanut AGCO Powerille yli 10 vuotta kestäneen kumppanuuden aikana erilaisia moottorinohjaukseen liittyviä ratkaisuja.

Kumppanuuden keskiössä on ollut ECU:n eli moottorinohjain jo neljän eri sukupolven dieselmoottoreille. ECU:n kehitystä on viety eteenpäin käsikädessä kiristyvien päästörajoitusten kanssa.

Lisäksi Bitwise on toteuttanut moottori-insinööreille tarkoitetun kehitystyökalun moottorinohjaimen toiminnan säätämiseen.

Ajoneuvovalmistajien ja huoltomiesten käyttöön on kehitetty diagnoosityökalu, sekä
työkalu moottorituotantoa ja koekäyttöjä varten.

Suosittelija:

Yhteistyötä Bitwisen kanssa on tehty jo 10 vuotta, eikä meillä vieläkään ole tarvetta vaihtaa softatoimittajaa. Miksei? Agcolta lähtee vuosittain maailmalle kymmeniä tuhansia moottoreita. Meidän on oltava 100 % varmoja siitä, ettei huoltomiehiä tarvitse lähettää esimerkiksi Brasilian sademetsiin ohjelmistovirheiden takia. Kun Bitwise tekee moottorinohjainsoftan, me voimme luottaa sen laatuun.

Kari Aaltonen, Director Engineering

Pinterest

Muita julkaisuja Bitwise Oy:lta