AGCO Power Finland: MES on tärkeä osa toimivaa tuotannon järjestelmäkokonaisuutta

Tilaaja: AGCO Power Finland Oy

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotanto, IoT, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto

post_image

Lukuisten Suomessa toimivien teollisuusyritysten tapaan, AGCO Power Finland on pitkälle erikoistunut toimija. Haastava taloustilanne tekee tuotannon ja työpaikkojen säilyttämisestä armotonta kilpajuoksua aikaa ja globalisaatiota vastaan. Kun jokainen tuottava minuutti ratkaisee, onko MESista Messiaaksi?

Dieselmoottoreiden valmistukseen erikoistuneen AGCO Powerin Nokian Linnavuori on virallisesti Suomen automaattisin tehdas. Konsernin globaalit järjestelmät ovat kuitenkin suunniteltu ohjaamaan ylätason prosesseja ja taipuvat huonosti tehostamaan pitkälle erikoistuneen yksittäisen tehtaan arkea. ERP prosessien keventämiseksi toimintoja vakioidaan ja raportointia konsernissa harmonisoidaan.

– Ylätason prosessien ohjauksen näkökulmasta moottorin ja kylvökoneen kokoamisella on paljon yhteistä, mutta itse fyysisessä prosessissa ja logistiikassa ei juurikaan. Siksi halusimme meille räätälöidyn, joustavan ja pitkälle automatisoidun järjestelmän, joka maksaa itsensä takaisin ja on yhteensopiva konsernin kattojärjestelmien kanssa, Transformation Project Lead Pekka Saarelainen taustoittaa.

Lue koko case täältä

Pinterest

Muita julkaisuja Leanware Oy:lta