AGCO Corporation / Valtra

Tagit: Markkinointi, Mobiilikehitys, iOS, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Toteutustyö

post_image

Toteutimme maailman suurimpiin lukeutuvan traktorivalmistajan Suomessa valmistettavalle Valtra tuotemerkille oman iPad applikaation. Monella eri kielellä palveleva applikaatio esittelee näyttävästi Valtran malliston.

Applikaatio perustuu Valu Digitalin kehittämään teknologiaan, joka mahdollistaa sisältöjen ylläpitämisen keskitetysti. Valtra päivittää itse aktiivisesti uutta sisältöä applikaatioon käyttäjien iloksi ja hyödyksi. Videoiden, esitteiden ja kuvien lisäksi tarjolla on vuorovaikutteisia sisältöjä kuten nopeuslaskuri, 360 asteen interaktiivinen panoraama traktorin ohjaamosta ja oman traktorin räätälöintityökalu. Sovelluksen MyValtra-osion avulla Valtra jakaa traktorin omistajille mm. käyttö- ja huolto-ohjeet sekä havainnollistavat vinkkivideot. Applikaatio toimii mainiosti myös offline-käytössä.

Applikaation avulla Valtra pääsi mukaan tablet-laitteille tarjottavien sovellusten kasvavaan joukkoon, jossa merkittävät brändit haluavat olla mukana. Traktori on iso investointi ja ostopäätöstä edeltää usein tarkka perehtyminen tuotteen ominaisuuksiin. Valtran applikaatio tukee mielikuvaa edelläkävijyydestä ja viimeisimmästä teknologiasta. Valtralla on myös runsaasti merkkiuskollisia faneja. Applikaation avulla Valtra voi osallistaa innokkaat traktorin omistajat kertomaan myös toisille Valtra-traktoristaan ja muista Valtran tuotteista. Applikaatio innostaa kaikenikäisiä, joten positiiviset vaikutukset ulottuvat aina kauas tulevaan.

Suosittelija:

"Haluaisin antaa suuret kiitokset siitä, kuinka hyvin he ovat reagoineet pyyntöihin ja kuinka helppo heitä on lähestyä."

Pamela Engels, Digital Media Manager, AGCO konserni

Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta