AGCO Corporation / Valtra

Toteutimme maailman suurimpiin lukeutuvan traktorivalmistajan Suomessa valmistettavalle Valtra tuotemerkille oman iPad applikaation. Monella eri kielellä palveleva applikaatio esittelee näyttävästi Valtran malliston.

Applikaatio perustuu Valu Digitalin kehittämään teknologiaan, joka mahdollistaa sisältöjen ylläpitämisen keskitetysti. Valtra päivittää itse aktiivisesti uutta sisältöä applikaatioon käyttäjien iloksi ja hyödyksi. Videoiden, esitteiden ja kuvien lisäksi tarjolla on vuorovaikutteisia sisältöjä kuten nopeuslaskuri, 360 asteen interaktiivinen panoraama traktorin ohjaamosta ja oman traktorin räätälöintityökalu. Sovelluksen MyValtra-osion avulla Valtra jakaa traktorin omistajille mm. käyttö- ja huolto-ohjeet sekä havainnollistavat vinkkivideot. Applikaatio toimii mainiosti myös offline-käytössä.

Applikaation avulla Valtra pääsi mukaan tablet-laitteille tarjottavien sovellusten kasvavaan joukkoon, jossa merkittävät brändit haluavat olla mukana. Traktori on iso investointi ja ostopäätöstä edeltää usein tarkka perehtyminen tuotteen ominaisuuksiin. Valtran applikaatio tukee mielikuvaa edelläkävijyydestä ja viimeisimmästä teknologiasta. Valtralla on myös runsaasti merkkiuskollisia faneja. Applikaation avulla Valtra voi osallistaa innokkaat traktorin omistajat kertomaan myös toisille Valtra-traktoristaan ja muista Valtran tuotteista. Applikaatio innostaa kaikenikäisiä, joten positiiviset vaikutukset ulottuvat aina kauas tulevaan.

Suosittelija:

"Haluaisin antaa suuret kiitokset siitä, kuinka hyvin he ovat reagoineet pyyntöihin ja kuinka helppo heitä on lähestyä."

Pamela Engels, Digital Media Manager, AGCO konserni

Referenssi AGCO Corporation / Valtra
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Mobiilikehitys
iOS
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus
Toteutustyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana