Admicomista tuli A-kumppanit Oy:n a-kumppani

post_image

Vantaalainen A-Kumppanit Oy on kiinteistöjen kunnossapitoon erikoistunut kokonaispalvelun tarjoaja. Lähes 50 henkilöä työllistävä yritys toteuttaa korjausrakentamista, vahinkosaneerauksia ja muita kiinteistöjen kunnossapitoon liittyviä palveluita.

Yhteistyötä fuusion toteuttamisessa


A-Kumppanit fuusioi useita erillisiä yrityksiä saman katon alle huhtikuussa 2015. Projektin aikana tehtiin tiivistä yhteistyötä Admicomin kanssa:

”Yhteyshenkilömme oli erittäin vahvasti ja kiitettävästi mukana projektissa. Hän oli mukana aikatauluttamassa toimenpiteitä ja jaksoi jauhaa meille olemassa olevista ongelmista niin kauan, että mekin ymmärsimme. Me olemme kuitenkin tekniikan alan ihmisiä, joten meille piti vääntää tietyt asiat eri tavalla rautalangasta kuin talousihmisille”, toimitusjohtaja Jukka Haapaharju korostaa.

Firmoja yhdistettäessä arvioitiin myös Adminetin roolia yrityksen toiminnanohjausratkaisuna:

”Admicomin yhteyshenkilömme kuitenkin ottivat ongelmamme omakseen ja lähtivät positiivisella asenteella ratkomaan niitä meidän kanssa. Kun kapula vaihtui Admicomin sisällä henkilöltä toiselle, löydettiin oikea henkilö jatkamaan raudan takomista kanssamme, eli palveluketju toimi oikein ja siihen olimme tyytyväisiä”, Jukka toteaa.

Koulutuksella osaaminen uudelle tasolle: ”Rakennustoiminnan toimistoon kohdistuva työ on helpottunut”

Fuusion tiimoilta tehtävän yhteistyön lisäksi A-Kumppaneilla käynnistettiin koulutusprojekti, jonka tavoitteena oli saada Adminet tehokkaammin käyttöön:

Koulutukset tuottivat tulosta. Me opittiin, luotiin pelisääntöjä, vahvistettiin hyviä toimintamalleja ja karsittiin huonot. Se helpottaa arkea huomattavasti”, työpäällikkö Joni Haapaharju kertoo.

Adminet ja sen parempi osaaminen ovat tuoneet sujuvuutta arjen hallintaan monellakin rintamalla:

”Käytännössä kaikki rakennustoiminnan toimistoon kohdistuva työ on helpottunut ja työnohjaus tehostunut, alkaen ihan tilausten avaamisesta ja ohjeistamisesta. Itse tykkään eniten siitä, että Adminetin myötä paperin määrä on vähentynyt”, Joni kertoo.

Opit käytäntöön: Urakkaseuranta ja työn tuottavuuden seuranta tehokkaaksi

Johtamisen kannalta parantunut osaaminen on viety käytännön tasolle muun muassa hyödyntämällä seurantatyökaluja tehokkaammin niin urakoiden kuin talouden seurannassa:

”Nyt pystymme näkemään konkreettisesti työntekijöiden tuottavuuden, mikä helpottaa päätöksentekoa esimerkiksi töiden suunnittelussa. Ei meidän kannata pistää kahta miestä kohteeseen, jos yksi pystyy hoitamaan sen”, Joni toteaa.

Seuranta on helpottunut laajemminkin:

”Kun kaikki tieto on yhdessä paikassa, se tuo toimintojen ohjaukseen tehoa ja läpinäkyvyyttä. Adminetissä kohdekohtainen seuranta on tarkkaa ja tietoihin pääsee nopeasti käsiksi. Käytän nykyään paljon data-analysaattoria seurantaan. Sen kautta pääsee kuitenkin helposti käsiksi myös urakoiden lukuihin, kun tietyn summan muodostumista pystyy tarkastelemaan tarkemmalla tasolla. Data-analysaattori on ollut iso apu seurantaan ja liiketoiminnan ohjaamiseen”, Jukka kertoo.Suosittelija:

"Suomalainenhan ei kehu mutta valittaa, eli kun ei kehuta niin silloin ollaan tyytyväisiä. Itse en enää valita ohjelmasta ja voin kyllä suositella Adminettiä muillekin. Niin kuin olen monesti sanonut, nykyään Admicom on A-kumppaneiden a-kumppani."

Jukka Haapaharju (Toimitusjohtaja)

Referenssi Admicomista tuli A-kumppanit Oy:n a-kumppani
Tilaaja: A-Kumppanit Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Rakentaminen
Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto
Adminet ERP käyttöönotto tilaushallinta Tuottavuus Töiden hallinta
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Admicom Finland Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Kuuluuko digitaalisen palvelun kehitysprojekti markkinoinnille, myynnille vai IT:lle?
Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin