Acando valitsi IBM Spektrin

Tilaaja: Acando Oy

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Veli-Antti Leinonen

Tagit: It-infrapalvelut, IBM, IT, pilvipalvelut, IBM Spektri

post_image

Acando valitsi IBM:n pilvipohjaisen palvelutuotannon SAP-toiminnanohjausjärjestelmilleen. Toimitettavan palvelun myötä Acandon mahdollisuus tarjota asiakkailleen luotettavaa SAP-järjestelmäylläpitoa kustannustehokkaasti paranee.

Yritysten ja organisaatioiden toiminnanohjausjärjestelmien keskeytyksetön toiminta on tärkeää, ja jatkuvuuden turvaaminen on Acandon asiakkaiden ehdoton vaatimus. IBM Spektri -palvelu vahvistaa Acandon kykyä tuottaa SAP-toiminnanohjausjärjestelmien ylläpitoa luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Ratkaisussa hyödynnetään Kajaanissa sijaitsevaa konesalia, jonka pilvipalveluarkkitehtuurin avulla voidaan reagoida nopeasti ja joustavasti palveluissa tarvittaviin muutoksiin. Lue lisää Acandon ratkaisusta.

Suosittelija:

"Asiakkaamme haluavat ostaa mielellään kaikki palvelut samalta luukulta, valmiiksi suunniteltuna pakettiratkaisuna sekä ohjelmistot palveluna kuukausihinnoiteltuina. Nyt voimme tarjota SAP-järjestelmän ylläpitoa pohjautuen ratkaisuun, jossa toiminnan luotettavuus on ykkösprioriteetti. IBM Spektri vastasi parhaiten tarpeisiimme. Uskomme, että pystymme näin tarjoamaan joustavampia kokonaisratkaisuja, ja siten laajentamaan asiakaskuntaamme"

Ferhat Kaya, Toimitusjohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Herman IT Oy:lta