Abloy

Abloy Oy on maailman johtava sähkölukkoteknologian ja oviympäristöratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Abloy on osa ASSA ABLOY-konsernia, joka on maailman johtava oviympäristöratkaisujen toimittaja.

Abloy on sitoutunut ymmärtämään ja ratkaisemaan asiakkaidensa turvallisuuteen liittyviä haasteita. Sen vuoksi Abloy on keskittynyt toimittamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisia turvaratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Haaste

Abloy ratkaisuja myy, asentaa ja huoltaa laaja maailmanlaajuinen jakelijaverkosto. Jakeluverkoston koulutusten ja sertifiointien hallinnointi ovat keskeisiä liiketoiminnan osatekijöitä. Jakelijoille myönnetään myynti- ja/tai lukkosepänoikeudet vain jos heidän työntekijöillään on voimassa olevat sertifikaatit, jotka saavutetaan Abloyn tarjoaman koulutuksen kautta. Suurin haaste on koulutus- ja sertifikaattirekisterin ajan tasalla pitämisessä, raporttien rekisteristä saamisessa ja e-oppimispalveluiden tehostamisessa.

Ratkaisu

Ratkaisu oli globaali e-oppimisen alusta ja sertifikaattirekisteri, ABLOY ACADEMY, joka pohjautuu Liferayhin ja Valamikseen. ABLOY ACADEMY on kustannustehokas ratkaisu, joka sopi loistavasti Abloyn visioihin ja toiveisiin.

Alusta koostuu pääasiallisesti Valamiksen standardiapplikaatioista ja kustomoidusta käyttöliittymästä (UI), jotka tukevat personoituja oppimiskokemuksia, verkkokursseja, koulutustapahtumien hallinnointia, sisällöntuotantoa ja sertifikaattien hallintaa.

Lopputulos

Lopputuloksena Abloyn jakelijoille pystytään nyt helposti toimittamaan laaja valikoima informaatiota ja personoituja koulutus- ja sertifikaattipalveluita. Lisäksi ratkaisu helpottaa tiedon etsimistä ja vastaanottamista, esimerkiksi koulutustapahtumien osalta.

Sertifikaatti- ja pätevyysdokumentointia on myös helppo seurata ja päivittää automaattisesti, mikä vähentää hallinnolliseen työhön kuluvaa aikaa. Sen lisäksi kaikki tieto on helposti löydettävissä ja raportoitavissa useisiin käyttötarkoituksiin. ABLOY ACADEMY myös helpottaa jakelijoiden ja Abloyn välistä kommunikaatiota, mikä luonnollisesti tuo mukanaan markkinointi ja PR etuja Abloylle.

"ABLOY ACADEMY on hieno esimerkki avoimen yhteistyön, Valamiksen ja Liferayn vahvuuksista. Tuote on älykäs yhdistelmä sekä kustomoituja että valmiita ratkaisuja, jotka vastaavat samanaikaisesti useisiin tarpeisiin", kertoo Senior Consultant Jyri Pötry Arcusysilta.

Referenssi Abloy
Tilaaja: Abloy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Janne Hietala, Chief Commercial Officer • janne.hietala@arcusys.fi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Tietohallinto
Viestintä
Integraatiot
Käyttäjähallinta
It-omaisuuden hallinta
Arkkitehtuuri
Sisällönhallinta
Open source
Valmistava teollisuus
Konsultointi
Toteutustyö
Koulutus
verkko-oppiminen Sertifikaatti ABLOY ACADEMY verkkokursseja
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Arcusys Oy :lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana