Aaltostore.fi luottaa ProsperCartiin

Tilaaja: Aalto Store

Ajankohta: 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Ville Turkkinen

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, ProsperCart, B2C-verkkokauppa, Verkkokaupat, verkkokauppa, responsiivinen

post_image

Aalto Store on syntynyt rakkaudesta mukavaan ja laadukkaaseen vapaa-ajan viettoon - niin pohjoisen lumisilla rinteillä kuin Saimaan aalloilla.

Hyvä vapaa-aika syntyy monista tekijöistä – yksi niistä on mukava, tilanteeseen sopiva, rento ja yksilöllinen pukeutuminen.


www.aaltostore.fi

Suosittelija:

Avasimme Aalto Store verkkokaupan maaliskuussa 2013. Kymmenen vuoden kokemus matkailualan verkkokaupan parissa on tuonut näkemystä verkkokauppamaailmaan, joten työkalujen valinta oman yrityksen tarpeisiin tehtiin huolellisen ja systemaattisen vertailun perusteella. Listasimme liiketoimintamme kannalta tarpeelliset ominaisuudet ja priorisoimme ominaisuuksien merkityksen toiminnallemme. Parhaiten vaatimuksiimme vastasi Prospercartin monipuolinen ja selkeä verkkokauppaohjelmisto. PopUp -myymälöistä ja verkkokaupasta koostuvan konseptimme kannalta on tärkeää, että voimme hoitaa samalla ohjelmistolla kätevästi sekä varastonhallinnan, verkkokaupan että myymälöiden kassatoiminnot. Päivittäisessä käytössä ovat myös Prospercartin monipuoliset raportointityökalut, jotka tukevat aloittavaa yrittäjää tuotevalikoiman rakentamisessa ja tulosten seurannassa. Tuotetohtori -toiminto on helpottanut tuotetietojen hallintaa – ja pelastanut varmasti monelta virheeltä. Kampanja- ja myynninedistämistyökaluilla on helppo luoda asiakkaita aktivoivia markkinointikampanjoita. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään ja kasvattamaan kauppaamme uusille markkina-alueille yhteistyössä Prospercartin kanssa.

Marja Tiainen

Pinterest

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta