9Solutions

Tilaaja: 9Solutions Oy

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jari Kylmänen

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ketterät menetelmät, Android, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Telekommunikaatio, IT, Konsultointi, Toteutustyö, embedded

post_image

Palkitut terveydenhuollon etäratkaisut syntyvät pätevän kumppanin tuella! 


Oululainen terveydenhuollon ja sairaalateknologioiden ratkaisuja kehittävä 9Solutions Oy on voinut uutisoida kansainvälisistä kilpailumenestyksistä viime aikoina tiiviiseen tahtiin. Menestyksen takana on paljon kovaa työtä ja osaamista – sekä pätevät kumppanit. Tuorein huomionosoitus 9Solutionsin tuotteelle saatiin EU SME eHealth -kisassa, jossa yhtiön turvaranneke valittiin kovatasoisessa joukossa kilpailun finaaliin. Kyseessä on maailman ensimmäinen sekä sisä- että ulkotiloissa reaaliaikaisesti paikannettava turvaranneke, joka hyödyntää 9Solutionsin omaa sisäpaikannusteknologiaa, matkapuhelinverkkoa sekä GPS-teknologiaa.

Ohjelmistokehityskumppanina 9Solutions luottaa Bitfactoriin. Yhtiön R&D Manager Jari Kylmänen kertoo, että Bitfactorin ehdoton etu muihin toimijoihin verrattuna on nopeus. ”Parhaimmillaan olemme saaneet alan oikean ammattilaisen paikalle jo seuraavaksi päiväksi kontaktista”, Kylmänen sanoo. ”Bitfactor toimii joustavasti kaikilta osin asiakastyytyväisyyden ollessa tärkeässä roolissa. Harvoin voi jotain toimijaa yhtä varauksetta suositella kuin Bitfactoria.”

”Ei oo häppee olla noppee”, sanoo Bitfactorin myyntijohtaja Kimmo Heikkilä. ”Meidän tekemisemme perusasenne on sellainen, että hommiin tartutaan heti. Palaverointiin on turha käyttää aikaa – tuomme yleensä jo ensi tapaamiseen mukaan riittävän määrä asiantuntemusta, jotta pääsemme keskustelemaan oikeista asioista ja määrittelemään asiakkaan tarpeen. Täsmällisesti. Ja sitten ruvetaan töihin.”

Suosittelija:

”Bitfactor toimii joustavasti kaikilta osin asiakastyytyväisyyden ollessa tärkeässä roolissa. Harvoin voi jotain toimijaa yhtä varauksetta suositella kuin Bitfactoria.”

Jari Kylmänen

Pinterest

Muita julkaisuja Bitfactor Oy:lta