8848 Altitude julkaisi uuden verkkokauppansa Viskan ETM-alustalla

Tilaaja: 8848 Altitude

Ajankohta: 2014 -

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Logistiikka, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Koulutus, Toteutustyö, viskan, etm, estore

post_image

8848 Altitude perustettiin vuonna 1990, jolloin se suunnitteli varusteet ensimmäiselle onnistuneelle ruotsalaiselle yritykselle valloittaa maailman korkein vuori Mount Everest, kohoten 8848 metrin korkeuteen. Tästä lähtien 8848 Altitude on kehittänyt korkealaatuisia vaatteita ja varusteita laskettelijoille, lumilautailijoille, vuorikiipeilijöille, sekä ulkoilmaharrastajille ympäri maailmaa.

8848 on nyt julkaissut uuden verkkokauppansa, Viskan ETM eStore-alustalla.

Sivusto on täynnä inspiraatiota ja se on toteutettu responsiiviseksi. 8848 on yhdistänyt sekä sisällön, että ostosten tekemisen yhtenäiseksi kokemukseksi samalla sivustolla.

"Idea uudistamiseen lähti tilanteesta, jossa meillä oli kaksi eri sivustoa, eri verkkotunnuksilla, joista toinen oli kauppa ja toinen verkkosivusto ilman osto-toimintoa. Lisätäksemme myyntiä, päätimme rakentaa nyt vain yhden sivuston.

Projekti on edennyt hyvin, kiitos siitä Viskanin kanssa alkuvaiheessa tekemällemme suunnitelmalle, jossa määrittelimme millaisen sivuston haluamme.

Verkkosivustomme fokuksessa on myynti, mutta samanaikaisesti tarjoamme informaatiota ja ylläpidämme brändimme imagoa.", kuvailee Anton Peterson, 8848:n E-commerce Manager.Tutstu tästä 8848 Altituden uuteen verkkokauppaan: http://www.8848altitude.com/

Suosittelija:

Anton Peterson

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta