7 faktaa avoimen koodin ERP-ratkaisua harkitsevalle

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Open source, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Odoo

post_image

Mitä hyötyä saat avoimen lähdekoodin toiminnanohjauksesta?


Kattava toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen liiketoiminnan kulmakivi.
Sillä hoidetaan parhaimmillaan kaikki liiketoimintaan liittyvät transaktiot – tilaustenkäsittely, varastonhallinta, laskutus, taloushallinto jne.

ERP-järjestelmän toimivuus ja luotettavuus on yrityksille merkittävä asia. Niinpä ERP-järjestelmistä on totuttu maksamaan korkeita lisenssihintoja ja muita jatkuvia kustannuksia, koska hinta liitetään mielikuvissa laatuun ja luotettavuuteen. Osittain tästä johtuen avoin lähdekoodi ja lisenssivapaat ohjelmistot ovat vielä tulokkaita ERP-markkinoilla.

Avoin lähdekoodi ei tarkoita epäluotettavuutta. Koko tämän päivän internet toimii vahvasti avoimeen lähdekoodiin perustuvien ohjelmistojen varassa. Ilman Linuxia, Apachea ja MySQL:ää nykyinen tapamme käyttää verkkoa olisi hyvin erilainen. Avoin lähdekoodi on pitkään ollut arkipäivää internetin työhevosena, joten luonnollisesti se tekee tuloaan myös vaativien yrityssovellusten markkinoille.

Lue avoimen lähdekoodin järjestelmän hyödyistä yrityksellesi
Tutustu myös Digitalisoinnin oppaaseen toiminnanohjauksen näkökulmasta

Pinterest

Muita julkaisuja Sprintit Oy:lta