24.11.2016 Digitiimi2016 (www.digitiimi2016.fi)

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, Projektinhallinta, Sisällönhallinta, Johtamistyö, Valmisohjelmisto, Digitalisaatio, DIgitalisaation johtaminen

post_image

http://www.digitiimi2016.fi


Kuumimmat ja ajankohtaisimmat tiimien ja projektien digitalisaation työkalut esittelyssä ensimmäistä kertaa samassa tilaisuudessa.

  • Työ muuttuu - tehokkuusvaatimukset ovat kasvaneet, tehottomiin palavereihin ei ole enää aikaa. Työtä tehdään ajasta ja paikasta riippumatta. Tiedon määrä kasvaa päivittäin, viestintä muuttuu moniulotteiseksi ja työ digitalisoituu.
  • Yhteistyön sekä ennen kaikkea tehokkaan yhteistoiminnan tarve kasvaa ja tarvitsemme uusia työtapoja sekä työkaluja tiimien toimintaan.

Tulet näkemään mitä tuotteita markkinoilta löytyy, miten ne toimivat ja mihin ne oikeasti soveltuvat.

Kuulet esimerkkikeissien avulla miten muut ovat kehittäneet yhteistoimintaansa näillä uusimmilla digitalisaation työvälineillä. Mitä tavoiteltiin, miten tehtiin ja mitä saavutettiin? Näin voit arvioida mikä tuote tai ratkaisu voisi soveltua teidän tiimeillenne parhaiten.

Tapaat myös samojen haasteiden kanssa taistelevia kollegoita ja kuulet heidän kokemuksiaan sekä päivän aikana esiin pullahtavia ideoita ja oivalluksia. Nämä dokumentoidaan ja toimitetaan sinulle osana tapahtuman jälkimäteriaalia.

http://www.digitiimi2016.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Menestystakomo Oy:lta