10.2. Tervetuloa aamiaiselle - Raportointia pilvestä – Power BI, Case Valmet

Tagit: BI ja raportointi, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, powerbi

post_image

Keskiviikkona 10.2. Klo 8:30, Microsoft-talo 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.rongo.fi/tapahtumat/raportointia-pilvesta-power-bi/  

Pilvipohjaiset raportointiratkaisut ovat kasvattaneet suosiotaan viimeisen muutaman vuoden aikana. Microsoftin Power BI-ratkaisu mahdollistaa pilvipohjaisen raportoinnin ketterästi ja tehokkaasti.

Tule kuulemaan Valmetin Joni Westmanin asiakaspuheenvuoro sekä Enfo Rongon tuotekehityksestä vastaavan Tero Tiensuun puheenvuoro Microsoftin Power BI-ratkaisusta.

Päivän ohjelma:

8:30 Alkusanat & johdatus päivän aiheeseen

8:45 Moderni ratkaisu pilvipohjaiseen raportointiin
Enfo Rongon tuotekehityksestä vastaava Tero Tiensuu esittelee Power BI:tä, sen arkkitehtuurivaihtoehtoja sekä valottaa järjestelmän tulevaisuutta.

9:30 Power BI haastaa käytössä olevat BI-järjestelmät – Case Valmet
Valmetille rakennettiin proof of concept-tyyppinen raportointiratkaisu Service-liiketoimintayksikön johdon ja keskijohdon raportointitarpeisiin. Puheenvuorossa kerrotaan toteutuksen arkkitehtuurista ja sen asettamista aikavaatimuksista ja siitä, miten aikataulussa pysyttiin. Lisäksi mietitään järjestelmän käyttökelpoisuutta erilaisille käyttäjärooleille, kuten johdolle, controllereille ja analyytikoille organisaatiossa.

10:15 Yhteenveto ja seminaarin päätös

Tervetuloa Mukaan! 

Pinterest

Muita julkaisuja Enfo Rongo Oy:lta