Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Joiqu kokemuksia

Joiqu kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Joiqu on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase Mustapekka - Keskitetty projektiviestintä nopeuttaa käyttöönottoprojekteja ja parantaa asiakaskokemusta.

"Projektien läpivientiin kuluva aika on puolittunut ja poistanut viestinnän pullonkaulat sekä sisäisesti että asiakasviestinnässä. AAPOn avulla tarjoamme myös parempaa palvelua asiakkaillemme, sillä voimme osallistaa heidät alusta asti osaksi tekemistä. Läpinäkyvämpi tapa toimia on ehdottomasti tuonut hyötyjä ja lisännyt kustannustehokkuutta toimintaamme."

-- Jussi Patopuro

Näytä referenssi

ReferenssiLVI-Kilpimaa - työmaaprojektien keskitetty viestintä ja dokumentinhallinta

"Käytämme AAPOa asiakasprojektien tiedonjako- ja yhteistyökanavana. Jaamme projektinhallintaohjelmalla mm. työmaapiirustukset, työmaakokouspöytäkirjat, rakennussuunnitelmat ja kuntotutkimuksiin liittyvät tiedostot projektien sidosryhmille."

-- Veli-Matti Kilpimaa, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLaine Direct – Projektinhallinnan ja asiakasviestinnän keskittäminen parantaa asiakaskokemusta ja luo lisäarvoa

"Palvelu on poistanut turhaan projektinhallintaan kuluvan ajan ja sähköpostikaaoksen. AAPOn avulla voimme viestiä ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, joka puolestaan parantaa omaa palvelukokonaisuuttamme. Myös asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelun tuomiin hyötyihin."

-- Laura Laine, kehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLingo Languages helpottaa päivittäistä työskentelyään digitaalisen työtilan avulla

"Olemme olleet palveluun erittäin iloisia ja tyytyväisiä. Palvelun avulla olemme vähentäneet projektinhallintaan kuluvaa aikaa, tehostaneet töiden tuottavuutta ja helpottaneet tiimin ja asiakkaan välistä yhteistyötä lisäämällä läpinäkyvyyttä. Päätös työkalun valintaan syntyi hyvinkin nopeasti, kun huomasimme konkreettiset hyödyt omassa toiminnassamme."

-- Miia Virtanen

Näytä referenssi

ReferenssiCanon - tuottavuuteen kasvua digitaalisesta työtilasta

"Tehostimme työhön kulunutta aikaa merkittävästi palvelun avulla. Tiedonkulku ja projektien sekä hyväksyntöjen läpivienti nopeutui huomattavasti, kun tieto ei ollut yhden ihmisen takana jumissa. Työn kulkua ja tehtyjä asioita on myös helppo tarkastella nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä palvelun tuomiin hyötyihin."

-- Markkinointijohtaja, Canon

Näytä referenssi

ReferenssiRaahen hyvinvointikuntayhtymä

"Otimme AAPOn käyttöön usean kunnan käsittävän hankkeen työkaluksi. AAPOn kautta jaamme kaiken hankkeeseen liittyvän materiaalin ja palvelu toimii hyvin useita organisaatioita käsittävässä toiminnassa. Itse olen ollut todella tyytyväinen, koska oma sähköpostiliikenne on rauhoittunut ja hankkeen tiedonkulku on nopeutunut."

-- Satu Kinnunen

Näytä referenssi

ReferenssiLapin Yliopisto

"Tarvitsimme kokonaisvaltaista ja helppokäyttöistä järjestelmää tiedottamiseen, sisäiseen viestintään ja tiedostonhallintaan. AAPOn avulla edistämme entistä avoimempaa ja asiakaslähtöisempää toimintakulttuuria palveluidemme kehittämisessä. Järjestelmän helppokäyttöisyys palvelee hyvin myös yhteistyökumppaneitamme."

-- Antti Koski

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Joiqu kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Joiqu:n referenssit

Joiqu:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia