Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jalo IT Oy

MODERNIT IT-PALVELUT PK-SEKTORIN PIENEMPÄÄN PÄÄHÄN: Jalo IT Oy tarjoaa ketterästi yrityksesi IT-palvelut nopeasti käyttöön reilulla tavalla.

Jalo IT Oy - Yritysesittely

Erityisesti pienemmät yritykset ovat joutuneet mielestämme ikävään asemaan it-palveluntarjonnassa. Pienten asiakkaiden palveleminen on lähtökohtaisesti ollut aina heikosti kannattavaa. Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa pienemmät yritykset saavat selvästi suurempia heikompaa palvelua.

Esimerkiksi tietoturvan osalta, pk-yrityksiin kohdistuu pitkälti samanlaiset tietoturvauhat kuin suurempiin yrityksiin. Valmiudet uhkien varalle ovat kuitenkin usein heikot, sillä yksinkertaisia ja sopivia palveluita ei markkinoilta ole löytynyt.

Jalo tehtävämme on demokratisoida suuryritysten käytössä olevat, huipputeknologian mahdollistamat palvelut tehokkaasti ja reilulla tavalla myös pienten yritysten käyttöön.
Työntekijöitä 8 Www www.jaloit.fi
Y-tunnus 2800932-2 Puh
Perustettu 2017 E-mail myynti@jaloit.fi
Toimipaikat Vantaa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Integraatiot
(0)

Toimialakokemus

IT
(0)

Teknologia

Mac OS
(0)
Microsoft
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Toteutustyö
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

Omat tagit

Microsoft 365
WLAN
internet

Jalo IT - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Jalo IT - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Jalo IT - Referenssit

Jalo IT - Bloggaukset

Jalo IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Jalo IT - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Jalo IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku