Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

J&K International Oy

J&K International Oy on tamperelainen vuonna 1988 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiakas- ja tekniikkaorientoitunut IT-alan yritys, joka on kasvattanut tuotevalikoimaansa tasaisesti.

J&K International Oy - Yritysesittely

Yritys toimittaa ohjelmistoja asianajo- ja oikeusaputoimistoille, välitystilien ja yleisen edunvalvonnan hoitoon, velkasaneeraukseen ja konkurssipesien hallintaan.
Case-ohjelmistoja yhtiö on toimittanut yli 250:lle asianajotoimistolle ympäri maata. Case-ohjelmisto on käyttäjien suosima ja siitä syystä se onkin markkinajohtaja asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa Suomessa. WebCase-ohjelmisto on selainpohjainen asianajo- ja oikeusaputoimistojen laskutusjärjestelmä.
Virho on helppokäyttöinen ja digiajan moderni toiminnanohjausohjelmisto, joka on tehty aikuissosiaalityön välitystilien ja lastensuojelun lasten itsenäistymisvarojen hoitoon. Ohjelmisto on käyttäjien kanssa yhteistyössä kehitetty ja integroitu pankkien infrastruktuuriin.
Työntekijöitä - Www www.jki.fi
Y-tunnus 0722366-1 Puh 0600 550 981
Perustettu 1988 E-mail info@jki.fi
Toimipaikat Tampere
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(0)

J&K International - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

J&K International - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

J&K International - Referenssit

J&K International - Bloggaukset

J&K International - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

J&K International - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

J&K International kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku