Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ITomax Oy

Kilpailukykyinen tuotanto vaatii ohjausjärjestelmän. Kattavan, vaivattoman, tehokkaan. Asiakkaat puhuvat puolestamme: Tomax on ylivoimainen työkalu tarjouksen laadinnasta valmiin tuotteen lähetykseen ja johdon raportointiin asti. Se tehostaa, paitsi tuotantoa, koko yrityksen kaikkea toimintaa. Tomaxilla hoituvat myös laskutus, kirjanpito ja palkanlaskenta, sekä etänä mobiililaitteilla tehtävät kirjaukset.

ITomax Oy - Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä - Www www.tomax.fi
Y-tunnus 2249005-5 Puh
Perustettu - E-mail
Toimipaikat

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

ITomax - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

ITomax - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

ITomax - Referenssit

ITomax - Bloggaukset

ITomax - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

ITomax - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

ITomax kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku