Tietohallintojohtaja, Oulun Energia Oy / co MPS

post_image

Oulun Energia on energia-alan edelläkävijä. Tuotamme vastuullisesti kodin, yritysten ja yhteiskunnan energiapalveluja ja kehitämme uusia, ennakkoluulottomia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Parannamme jatkuvasti energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Samanaikaisesti pidämme hyvää huolta toimintamme perustana olevasta kotimaisesta energiantuotannosta matkalla kohti hiilineutraalia energiantuotantoa. Konserniliikevaihtomme on noin 280 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 400 energia-alan ammattilaista. Lue lisää: www.oulunenergia.fi.

Oulun Energia Oy hakee kokenutta ja edistyksellistä

Tietohallintojohtajaa

uudistamaan Oulun Energia -konsernin tietohallintokokonaisuutta tuloshakuisen liiketoimintajohtamisen pohjalta.

Konsernimme tietohallintajohtajana olet mukana kehittämässä konsernimme toimintamalleja vastaamaan uutta strategiaamme, jossa vastuullasi on koordinoida uuden tietohallintoajattelun teknistä kehittämistä sekä suunnittelua ja tehokasta käyttöönottoa konsernissa. Vastaat konsernin tietoarkkitehtuurista, tietohallinnon resursseista ja osaamisesta sekä ulkoistettujen toimintojen laadusta ja kustannustehokkuudesta. Johdat myös konsernilaajuisia tietoprojekteja yhteistyössä tuote- ja palvelukehityksen sekä liiketoimintojen kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa alan osaamista sekä kokemusta tietohallinnon liiketoimintalähtöisestä ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Sinulla on kyky hahmottaa selkeästi liiketoimintamalleja ja toteuttaa käytäntöön erilaisten liiketoiminta-arkkitehtuurien mukaiset tietotekniset ratkaisut. Sinulla on näyttöjä tietohallinnon strategisen muutoksen ja kustannustehokkaan uudistamisen käytännön menestyksekkäästä toteuttamisesta.

Olet myös innostunut sekä viestintätaitoinen ja rohkea tulevaisuuden visionääri, joka osaa konkretisoida tietoteknistä tulevaisuutta ymmärrettävään muotoon. Tietohallintojohtajana raportoit suoraan konsernin toimitusjohtajalle. Pääset vaikuttamaan heti alusta asti tietohallinnon uudistamiseen ja sen toteutukseen sekä näkemään energiatoimialan näköalapaikalta.

Lisätietoja antavat Senior Partner Seppo Kangas, MPS-Yhtiöt, puh. 0400 206 587 ja toimitusjohtaja Juhani Järvelä, Oulun Energia -konserni, puh. 044 703 3105. Täytä hakemuslomake osoitteessa uratori.mps.fi sekä liitä mukaan hakuprofiilimme mukainen hakemuksesi ja CV:si 2.5.2018 mennessä.

Hakuaika: 20.4.2018 - 2.5.2018

Sijainti: Oulu

Ilmoitus yrityksen sivulla

Rekryilmoitus Tietohallintojohtaja, Oulun Energia Oy / co MPS
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin MPS Enterprises:n kotisivulle
Osaamisalueet
Hankinta
Projektinhallinta
Tietohallinto
Arkkitehtuuri
Raaka-aineet ja energia
Käyttöönotto ICT-strategia IT-strategia tietohallinnon johtaminen Tietohallintojohtaminen liiketoimintajohtaminen tietoarkkitehtuurit liiketoiminta-arkkitehtuuri Kokonaisarkkitehtuuri järjestelmähankinta Hankintajärjestelmät

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia