Testiautomaation asiantuntija, Espoo

Testiautomaatioguru, -velho tai ihan vaan todella kova osaaja, tule meille Qentineliin! Meillä pääset loistamaan erilaisten bisneslähtöisten testiautomaatioratkaisuiden parissa upeiden asiakasyritystemme kanssa. Työsi avulla asiakkaamme ohjelmistojen julkaisuvirrat ovat ketteriä ja kauniita kuin kissanpennut. 


Edelläkävijyys on verenkierrossasi ja sinulla on jatkuvasti testiautomaatiotutka päällä uusille teknologioille. Aivosi syytävät liiketoimintalähtöisiä testiautomaatioratkaisuja nopeammin kuin osaat puhua, ja osaat myös puhua. 


Qentineliläisenä sinullakin on kohta henkilökohtainen koulutusbudjetti, mahdollisuus valita omia työvälineitä ja tehdä töitä omiesi - muiden testiautomaatioihmeiden - parissa. Qentineliläisenä oleminen on varmaa osaamista ja palkitsevaa tekemistä Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.


Me toivomme sinulta:


  • Käytännön kokemusta CI-pohjaisen testiautomaation kehittämisestä ja siinä käytettävistä työkaluista ja toimintatavoista (esim. Robot Framework, Jenkins)
  • Ohjelmointi- ja skriptaustaitoa (esim. Python, Ruby, Java, C/C++)
  • Ymmärrystä laadunvarmistuksesta ja erityisesti testauksesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. 


Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: recruit@qentinel.com

Rekryilmoitus Testiautomaation asiantuntija, Espoo
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Qentinel Finland Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Testiautomaatio python Java Robot Framework

Qentinel Finland Oy:n muita rekryilmoituksia