Tekninen arkkitehti (Microsoft-teknologiat)

post_image

RekryilmoitusOlemme kasvuyritys ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä. Haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle Microsoft-teknologiat tuntevaa arkkitehtiä.

Mistä hommasta on oikein kyse ja millä eväin saat työn hyvin haltuun?

Toimit suunnittelijana monipuolisissa projekteissa, työvälineinäsi uusimmat pilviteknologiat. Asiakasprojektien teknisen arkkitehdin roolissa olet avainasemassa, kun uusin teknologia valjastetaan edistämään asiakkaidemme menestymistä omassa liiketoiminnassaan. Kehität ja ylläpidät hyviä sovelluskehityskäytäntöjä. Olet toiminut ennen teknisen suunnittelijan roolissa sekä vaativissa sovelluskehitystehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää Microsoft-teknologioiden ja web-kehityksen tuntemista. Erityisesti toivomme kokemusta C#:sta ja halua oppia uutta Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (Dynamics CRM) -liiketoiminta-alustan parissa. Sinulla on myös useamman vuoden projektikokemusta Microsoft -teknologioiden parissa, laajojen järjestelmäkokonaisuuksien arkkitehtuurisuunnitteluosaamista sekä sujuvat suomen- ja englanninkielentaidot.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat tukea asiakasta sekä projektitiimiä huippuratkaisujen toteuttamisessa. Olet järjestelmällinen vastuunkantaja ja IT-projektien kiemurat ovat sinulle tuttua kauraa. Kuulut niihin tyyppeihin, joiden käsissä hyvä idea muuttuu toteuttamiskelpoiseksi ratkaisuehdotukseksi. Välillä suunnitelma myös muuttuu todeksi omissa käsissäsi, sillä haluat pääasiallisen toimenkuvasi rinnalla myös ylläpitää ohjelmointiosaamistasi.

Miksi meille?

Meillä projektit tehdään laadukkaasti ja tehokkaasti, hyvässä yhteishengessä ja hurtin huumorin siivittämänä. Työntekijöitämme kannustetaan kouluttautumaan ja hankkimaan oman osaamisalueensa sertifikaatteja. Järjestämme säännöllisesti koulutus- ja kokemustenvaihtotilaisuuksia, joissa asiantuntijamme jakavat projekteissa kerättyä osaamista, ideoita ja hyviä käytäntöjä. Meillä on myös erinomaiset edut muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus. Meillä otetaan työt vakavasti olematta itse liian vakavia.

Käy vielä lukemassa kaksi blogiamme:

Tekninen arkkitehtimme Teppo Lainio kertoo, miten meillä tehdään huippulaatua ja maailmanluokan ratkaisuja

(https://www.accountorenterprise.fi/2017/10/17/it-toimittajan-laatu/)

Lue miten tekninen arkkitehti Turo Juutilainen on viihtynyt talossa. Turon uratarina (https://www.accountorenterprise.fi/2017/06/01/uratarina-turo-juutilainen/)

Innostuitko?

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipaikkasi voi olla Helsingissä tai Tampereella. Lisätietoja tehtävästä antaa varajohtaja, Dynamics 365 -ratkaisut Olli Korpelainen. Saat Ollin kiinni numerosta 045 7731 2204. Täytä hakemus 9.9 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: 20.8.2018 - 9.9.2018
Sijainti: Espoo, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Toimipaikkasi voi olla Helsingissä tai Tampereella, lisäksi etätyömahdollisuus.
Linkki: https://rekry.accountorenterprise.fi/MepRekry/Application/Index/167/
Yhteydenotto: info@accountorenterprise.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Microsoft
C#

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Dynamics 365

Accountor Enterprise Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku