SUOMEN ENSIMMÄINEN CLOUD SOMMELIER

post_image

Kun haluat kuulla ravintolassa sen osaavimman mielipiteen ja parhaan suosituksen, niin silloin kutsut paikalle tietenkin ravintolan Sommelierin, joka tuntee tarjottavien tuotteiden pienimmätkin yksityiskohdat ja vivahteet. Me puolestamme haluamme nousta tämän maan kärkeen Cloud-ratkaisujen tarjoajana ja siksi kutsumme avuksi sinua – tuleva Suomen ensimmäinen Cloud Sommelier! 


Chilit Cloud Sommelier hallitsee käytettävissä olevat pilviteknologiat, luo niistä asiakkaillemme kokonaisratkaisut ja palvelut yhdessä muiden osaajiemme kanssa sekä valloittaa asiakkaamme osaamisellaan ja persoonallaan. Käytettävissäsi ovat luonteikkaat työkaverit ja paljon valmiita asiakassuhteita. Chilit Cloud Sommelier viettää aikansa kuunnellen asiakkaidemme tarpeita, esittelee heille sujuvasti heidän tarpeisiinsa sopivat Chilitin Cloud-ratkaisut, kertoo ratkaisun perusteista ja puhuu luontevasti myös €uroa. Tuotat myös itse palvelua, josta asiakkaat ovat mielellään valmiita maksamaan.


Nykyiset asiakasratkaisumme tuotamme Microsoft Azure –tilalta, joten edellytämme Suomen ensimmäiseltä Cloud Sommelieriltamme tämän tuotantoalueen kovaa osaamista. Katsomme kuitenkin avoimin silmin koko Cloud-maailmaa ja muiden Cloud-tuottajien tuntemus on Chilit Cloud Sommelierille pelkkää etua.


Sijainti: Helsinki, Turku

Tarkennettu sijainti: Sommelieriksi voit hakea Helsingin tai Turun toimipisteeseemme

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: mika.karpala@chilit.fi

Rekryilmoitus SUOMEN ENSIMMÄINEN CLOUD SOMMELIER
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Chilit Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Microsoft
Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus
 

Chilit Oy:n muita rekryilmoituksia