SOVELLUSKEHITTÄJÄ, DYNAMICS CRM

post_image

RekryilmoitusSINUN ROOLISI YLI 120 EATECHILAISEN JOUKOSSA

Tule meille Dynamics CRM -kehittäjäksi asiakasprojektiimme!

PÄÄSET MUKAAN TAUSTAJÄRJESTELMÄKEHITYKSEEN

Etsimme koodikkaaseen paikkaan Dynamics CRM kehittäjää tai sellaiseksi haluavaa henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta .NET-kehityksestä. Hommia teet yhdessä projektitiimin kanssa, mutta sinulta sujuu myös itsenäinen työskentely.

 

OMAAT KOKEMUSTA ERILAISISTA OHJELMISTOPROJEKTEISTA, ETKÄ PELKÄÄ KOKEILLA UUTTA

Sinulla on ohjelmointiosaamista .NET-ympäristössä (C#) ja lisäksi kokemusta MS SQL kantarakenteen ja hakujen hallinnoinnista.  

Erityisesti olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta, mikäli tunnet Dynamics CRM tuotteen ja sinulla on aiempaa kokemusta sen kehityksestä tai haluat alkaa kehittymään Dynamics CRM -osaajaksi.

Kuten me muutkin eatechilaiset, sinäkin olet oma-aloitteinen, innokas uuden oppija ja itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt viestimään sujuvasti niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

"ILMAPIIRI EATECHILLA ON HYVÄ JA NÄKYY SELLAINEN TEKEMISEN MEININKI"

Me eatechilaiset arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Asiat tehdään järkevästi ja meillä tuetaan joustavasti erilaisia tapoja työskennellä. Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme eatechilaisten osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla.

Eatechilla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka", ja meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.

Suhtaudumme Eatechilla joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta ja useat eatechilaiset hyödyntävät tarjoamaamme etätyömahdollisuutta. Olemme hyvin perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan.

Eatechilaisten sanoin "hauskinta meillä on itse työ" ja viihtyvyyttä edistävät mm. avuliaat ja mukavat työkaverit, avoin työyhteisö, vaihtelevat ja monipuoliset projektit sekä hienojen lopputulosten näkeminen: ”tekemällämme työllä on oikeasti vaikutusta asiakkaiden arkipäivään ja liiketoimintaan”. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta. 

JOKO KIINNOSTUIT?

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 21.10.2018, ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä ja Eatechista työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta.

EATECH OY - KOODIKAS PAIKKA

Eatech on vuonna 2006 perustettu ohjelmistoyritys, jossa työskentelee jo yli 120 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsevat Hervannassa, Tampereen keskustassa (Tulli) ja Helsingin Vallilassa. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.Toimintamme ydin on asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, jossa keskitymme ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuylläpitopalveluja vuorokauden ympäri.

 

Olemme osa Etteplanin Sulautetut järjestelmät ja IoT -palvelualuetta, jossa on yhteensä noin 700 sulautettujen järjestelmien ja IoT:n eri osa-alueilla työskentelevää asiantuntijaa. Meistä 200 on erikoistunut ohjelmistopohjaisiin digitalisaatioratkaisuihin. Tämä mahdollistaa entistäkin monipuolisempia asiakkuuksia ja mielenkiintoisia projekteja työntekijöillemme.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja katsotaan, löytyisikö koodikkaasta paikasta juuri sinulle sopiva tehtävä!

Lisätietoa työskentelystä Eatechilla löydät Instagramista, FacebookistaTwitteristä ja LinkedInistä.

Katso myös Etteplanin ja Soikean avoimet työpaikat!

Pinterest
Eatech Oy

Tietoja

Hakuaika: 21.9.2018 - 21.10.2018
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@eatech.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Eatech Oy:n kotisivut

Tagit

Teknologia

C#

Omat tagit

MS SQL
dynamicsCRM

Eatech Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Eatech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku