logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SharePoint -kehittäjä

post_image

RekryilmoitusOlemme yhtiö Euroopan parhaan Intranetin taustalla ja haemme nyt uusia duunikavereita osallistumaan niin tuotekehitykseen kuin asiakashankkeisiin.

Hoidat työsi sinnikkäästi aina laadukasta lopputulosta tavoitellen. Innostut uusista teknologioista. Viestit sujuvasti projekteissa ja teet työsi jämäkän palveluasenteen ja luovan ongelmanratkaisukyvyn siivittämänä. Jaat mielelläsi osaamistasi ympärillesi, mutta haluat myös itse oppia muilta. Yrityksen sisällä pidät yllä tietoisuutta projekteistamme ja tavoitteistamme erilaisilla tuokioilla, bloggaamalla ja näkymällä sisäisissä kanavissamme.

Tässä tehtävässä olet etujoukoissa tuomassa uusinta teknologiaa asiakkaidemme tietojärjestelmiin. Työsi tueksi saat mahtavat ja asiantuntevat työkaverit, ajasta ja paikasta riippumattoman työn sekä rutkasti huonoa huumorintajua.

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com! Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme sen oikean heti hänet löydettyämme. Haku on voimassa niin kauan kuin tämä ilmoitus on luettavissa.

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä
Linkki: https://www.meteoriitti.com/2017/05/12/sharepoint-kehittaja/
Yhteydenotto: rekrytointi@meteoriitti.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sininen Meteoriitti Oy:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft
C#
Sharepoint

Sininen Meteoriitti Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Sininen Meteoriitti Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku