Senior Software Developer

post_image

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää huipputiimimme!


Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus järjestelmäkehittäjänä ja erilaiset webteknologiat ovat sinulle tuttuja. Anders pyrkii teknologiariippumattomuuteen, joten emme rajaa osaamisvaatimuksia tiettyihin koodikieliin, mutta Pythonin ja JavaScriptin osaaminen luetaan eduksi. Odotamme, että ketterä kehitys ja Scrum, Lean ja Kanban termit eivät ole sinulle hepreaa ja ymmärrät asiakkaan tärkeyden kehitysprojekteissa. Osaat ottaa myös vastuun kirjoittamastasi koodista, ensi rivistä aina asiakkaan laatukontrolliin.


Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja toivomme myös sinun olevan avoin kouluttautumaan ja halukas kehittämään taitojasi. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen sekä aikaansaava ja haluat nähdä tuloksia. Työskentely Andersilla perustuu pitkälti yhteistyöhön ja haluamme joukkueeseen tiimipelaajan, joka kommunikoi muun tiimin kanssa. Delegointikykyä ja avoimmuutta tarvitaan työn sujuvuuden varmistamiseksi. Kommunikointi asiakkaan kanssa on tärkeässä osassa työnkuvaasi, ja toivomme sinun osaavan keskustella asiakkaiden kanssa niin, että he ymmärtävät heille tekemäsi työn.

Sijainti: Helsinki, Turku

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: riku@anders.fi

Rekryilmoitus Senior Software Developer
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Anders Innovations Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Analytiikka
Big Data
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Open source
Django
Javascript
Python
 

Anders Innovations Oy:n muita rekryilmoituksia