Senior Software Developer

post_image

Sinä kokenut Full Stack .NET kehittäjä – oletko kyllästynyt pääkaupunkiseudun ruuhkissa kulkemiseen – puhutko scrumia kuin äidinkieltäsi? Jos haluat varmistaa paikkasi etujoukoissa alalla, Riihisoftin UraRiihi on sinua varten.


Kasvumme Riihisoftissa jatkuu, ja haemme uusia osaajia Riihimäelle. Työtä teet joustavasti toimistollamme juna-aseman vieressä tai etänä. Työtä voit tehdä myös Keravalla juna-aseman vieressä yhteistyökumppanimme tiloissa. Hae itse tai vinkkaa osaavalle kaverille!


Monipuolinen työ koostuu mielenkiintoisista ja haastavista ohjelmistokehityshankkeista, jossa pääset ottamaan kantaa myös arkkitehtuuriin. Tunnet web- ja Microsoft-teknologiat ja koulutuksesi ja työkokemuksesi takaa vahvat .NET-ympäristön, C#-kielen sekä relaatiotietokanta-osaamisen taidot. Eduksi katsotaan myös kokemus Umbraco- tai Episerver CMS -järjestelmistä, Azuresta sekä front-end -kehityksestä. Katsomme hyvällä myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria oman alansa edelläkävijöitä. Asiakasprojektit viedään tyypillisesti läpi muutaman osaajan tiimeissä, jonka ympärillä työskentelee laajempi projektiryhmä.


UraRiihi tarkoittaa mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa. Kouluttautuminen ja uuden oppiminen on meillä mahdollista, suotavaa ja usein myös pakollista. Selän takana meillä ei kurki kukaan – tärkeintä on että työt tehdään ja homma hoituu.


Tarjoamme mielenkiintoisten projektien lisäksi joustavaa työtä, kilpailukykyisen palkan, puhelinedun, lounas- ja virike-edun Edenred Ticked Duo -kortilla sekä kattavan työterveyshuollon. Maksamme myös yrityksen tulokseen sidottua vuotuista bonusta vakituisessa työsuhteessa oleville työntekijöille työssäolokuukausien mukaan. Kun asetut taloksi ja jäät porukkaamme, saat meiltä työsopimuksen allekirjoituspalkkion!


Lähetä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä Jouko Kukolle, jouko.kukko@riihisoft.fi tai soita p. 040 525 4989.


Hakuaika: 26.1.2018 - 28.2.2018

Sijainti: Kerava, Riihimäki

Tarkennettu sijainti: Riihimäki, Kerava, pääkaupunkiseutu, etätyö

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: jouko.kukko@riihisoft.fi

Rekryilmoitus Senior Software Developer
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Riihisoft Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Arkkitehtuuri
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys
Microsoft
Open source
Angular
Node.js
React
C#
Javascript
Episerver
Julkaisujärjestelmä CMS
 

Riihisoft Oy:n muita rekryilmoituksia