Senior Java-osaaja

post_image

Haemme joukkoomme innostunutta ja osaavaa ohjelmistokehittäjää vastaamaan TP FONS tuoteperheen siirtymisestä seuraavalle automaation ja analytiikan tasolle.


TP FONS-tuoteperhe on omilta palvelimiltamme tarjottava järjestöjen toiminnan ohjaus SaaS-palvelu. Sen avulla järjestöt voivat automatisoida toimintaansa, kerätä lahjoituksia, viestiä kohdennetusti ja erityisesti toteuttaa yhteistä hyvää tuottavaa missiotaan paremmin kuin ennen.


Työssäsi teet maailmasta parempaa paikkaa elää. Joka päivä mietit miten asiakkaamme voisivat toimia entistä paremmin ja miten lahjoittajat, vapaaehtoiset, jäsenet jne. voisivat olla paremmin mukana toteuttamassa järjestönsä missiota.


Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän joustavassa arvopohjaisessa työympäristössä. TietoPiiri on perheyritys, joka pyrkii varmistamaan jokaiselle työntekijälle hänen omia yksilöllisiä tarpeitaan vastaavan ympäristön, jossa työmäärä, haasteet, kouluttautuminen ja muut arvot ovat tasapainossa keskenään.


Työssäsi pääset hallitsemaan koko kehityksen polkua alkaen määrittelystä, toteutuksen kautta testaukseen, käyttöönottoon ja dokumentointiin. Halutessasi voit myös olla kouluttamassa toiminnallisuuksia asiakkaille.


Senior Java-osaajana sinulla on kattava kokemus Java-ohjelmoinnista ja Java web-containerien käytöstä. Meillä käytössä on Tomcat. Sovellusten kehittäminen hyödyntäen SQL-tietokantoja on sinulle tuttua. Kokemus meillä käytössä olevasta MySQL:stä on etu. Web-protokollan http/https, ftp jne. ovat sinulle tuttuja samoin web-sivustojen rakennusperiaatteet (html, css, javascript). Myös Linux-järjestelmien käyttö on sinulle luontevaa.Sijainti: Helsinki

Tarkennettu sijainti: Toimistomme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella lähellä Pitäjänmäen juna-asemaa. Osan työstä voi tehdä myös etänä.

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: tero.pesonen@tietopiiri.fi

Rekryilmoitus Senior Java-osaaja
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin TietoPiiri Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Asiakkuudenhallinta CRM
Tuotekehitys ja suunnittelu
Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys
Java
IT
MySQL J2EE Hybernate Tomcat Java

TietoPiiri Oy:n muita rekryilmoituksia