Scrum Master

post_image

Mukaan kehittämään digitaalista liiketoimintaa yhdessä Pohjoismaiden nopeinten kasvavassa it-talossa?


Kasvumme jatkuessa etsimme nyt pääkonttoriimme Espoon Keilarantaan kokenutta Scrum Masteria luotsaamaan kehitystiimejämme ja asiakkaidemme toimintaa entistä jouhevammaksi.


Scrum Masterina kuulut osaksi Scrum-tiimiämme. Tärkeimpänä tehtäväsi on auttaa kehitystiimiä ja asiakkaitamme toimimaan ketterien arvojen sekä käytäntöjen mukaisesti. Kehitystiimimme kehittävät moderneja verkkosovelluksia alusta alkaen, lähtien rikkaista käyttöliittymistä aina taustajärjestelmien väliseen liikenteeseen asti. 


Scrum-tiimimme ovat kooltaan kolmesta yhdeksään kehittäjää ja mielestämme Scrum Masterin tehtävä on täysipäiväinen. Osa ketteristä tiimeistämme työskentelee asiakkaan tiloissa ympäri pääkaupunkiseutua ja osa toimistollamme Espoon Keilaniemessä. Työssä käytössäsi on myös sisäisen Scrum Coaching-palvelut.Meille oikea henkilö


Sinulta löytyy jo kokemusta Scrum Masterina toimimisesta ja erityisesti kykyä näyttää asiakkaillemme ja tiimeillemme, miten Scrumia tehdään käytännössä. 

Luonnollisesti olet sisäistänyt ketterän tekemisen ajatusmaailman, ja sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitojen lisäksi aitoa kehityshenkeä ja halua oppia parhaaksi. Koska toimimme kansainvälisessä ympäristössä, tarvitset hyvän suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa päivittäisessä työssäsi.Plussaa myös on, jos sinulta löytyy:

· Scrum Master sertifiointi

· Kokemusta uuden Scrum-tiimin perustamisesta

· Ohjelmistokehitystaustaa Microsoft .NET -alustalla

· Kokemusta jatkuvan integraation pystyttämisestä.


Miksi meille?


Innofactor on ammatillinen yhteisö, jossa olemme ylpeitä kättemme jäljestä ja haluamme kehittyä paremmiksi joka päivä. Pääset tehtävässäsi mukaan osaksi vahvasti kehittyvää Digitaalisen liiketoimintamme yksikköämme rooliin, joka tarjoaa vastuullisten saappaiden lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamista eteenpäin mm. Microsoft-sertifiointien ja Innofactor Akatemian koulutusohjelmien kautta.


Palkan ja kannustavan palkitsemisjärjestelmän lisäksi sinulla on myös käytössäsi perinteiset edut (kuten puhelin- ja lounasetu), joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa!Kiinnostuitko tehtävästä? 


Kerro meille 30.4.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus Srum-tiimiimme. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian!


Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella Marko Lybeckiltä joko sähköpostitse: marko.lybeck@innofactor.com tai puhelimitse numerosta: 050-3405592 11.4. tai 23.4. klo 14.30 -15.30.

Hakuaika: 10.4.2018 - 30.4.2018

Sijainti: Espoo

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: marko.lybeck@innofactor.com

Rekryilmoitus Scrum Master
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Innofactor Oyj:n kotisivulle
Osaamisalueet
Tuotekehitys ja suunnittelu
Ketterät menetelmät
 

Innofactor Oyj:n muita rekryilmoituksia