Scala Developer

post_image

Etsimme Scala-osaajaa asiakaslähtöisesti ja ketterästi toteutettaviin projekteihimme Helsinkiin tai Tampereelle. Sinua innostaa teknisesti ylivertaisten verkkopalveluiden toteutus moderneilla teknologioilla ja haluat olla mukana tekemässä Suomen parhaimpia digitaalisia palveluita.


Olet kaipaamamme taituri, jos sinulla on soveltuvaa taustaa ohjelmistoalalta sekä erityisesti osaamista Scalasta ja Scalan Play Frameworkista. Ymmärrät myös Scalan ympärille rakentuvia laajoja kokonaisuuksia. Olet ollut jo mukana toteuttamassa useita projekteja ja toimit sujuvasti tiimissä. Sinulla on kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä ja heidän toiveidensa tulkitsemisesta. Ihannetilanteessa tietäisit myös jotain näistä: Elasticsearch, Java, Javascript.


Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavat työkaverit ja vastuuta sopivasti suhteessa omiin kykyihisi, sekä tietenkin joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi. Ennen kaikkea saat loistavan tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi.


Hae 31.12. mennessä! Lisätietoa antaa Timo Halima, p. 040 702 8800 tai timo.halima@digia.com. Paikka täytetään heti, kun sopiva osaaja on löytynyt!

Hakuaika: 1.12.2017 - 31.12.2017

Sijainti: Helsinki, Tampere

Ilmoitus yrityksen sivulla

Rekryilmoitus Scala Developer
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Digia Oyj:n kotisivulle

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia