logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sales Manager/Myyntipäällikkö

post_image
Rekryilmoitus

Onko myynti sinun juttusi? Ymmärrätkö ja puhutko "techiä"? Tunnistatko myynnin paikat?

Vahvistaaksemme myyntitiimiämme etsimme koodikkaaseen paikkaan uutta myyntipäällikköä/sales maangeria. Oletko sinä etsimämme ratkaisukeskeinen myyjä?

Eatech tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan kovassa kasvussa olevan ohjelmistotalon arkeen. Tehtäväsi ovat pääasiassa erilaisten ohjelmistopohjaisten digitaalisaatioratkaisujen tarjoaminen ja myynti uusille ja myös olemassa oleville asiakkaille.

Päiväsi myyntipäällikkönä koostuu mm. näistä:

  • asiakaskäynnit
  • ratkaisuehdotusten rakentaminen ja esittely asiakkaalle
  • tarjousten tekeminen
  • toisinaan myös osallistuminen esim. alan messuillle sekä esiintyminen tapahtumissa

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on paloa auttaa asiakasta menestymään, tunnet ICT-markkinaa ja seuraat alan kehittymistä. Sinulla voi olla esim. tekninen tai kaupallinen koulutus, mutta arvostamme kokemusta ohjelmistoalalta sekä konsultatiivista otetta löytää ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myynnistä.

Oma olemassa oleva kontaktiverkosto on plussaa mm. logistiikan, palveluiden tai teollisuuden alalta, mutta ei edellytys. Suomen kielen lisäksi on tärkeää, että selviydyt toisinaan tilanteista, joissa tarvitset englantia.

Työnkuvaasi kuuluvat asiakaskäynnit, minkä vuoksi edellytämme matkustusvalmiutta sekä B-ajokorttia.

MIKSI EATECHILLE?

Meillä viihtyvät uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen sekä työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työntekoon annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Eatechilaiset kuvailevat koodikasta paikkaa rennoksi ja joustavaksi, mutta työt hoidetaan kuitenkin motivoituneella otteella.

Arvostamme halua oppia ja kehittää omaa osaamistaan. Tätä tuemmekin erilaisten opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön sekä monenlaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

JÄTÄ HAKEMUKSESI JO TÄNÄÄN!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen sivun alla olevasta linkistä. 

Hakuaika päättyy 19.8.2018. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jukka Sippolalta (050-5246959)  14.8.2018 klo 12 - 14 välisenä aikana.

Pinterest
Eatech Oy

Tietoja

Hakuaika: 19.7.2018 - 19.8.2018
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@eatech.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Eatech Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Omat tagit

asiakkuus
myyntityö
Ohjelmistoratkaisut

Eatech Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Eatech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku